Τα γεννητούρια του 2016!

Οι περισσότερες από αυτές απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, γνωρίζοντας την μητρότητα για πρώτη φορά. Άλλες μεγάλωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους με ένα καινούργιο μέλος. Ποιες αγαπημένες celebrities επισκέφθηκε ο πελαργός τον τελευταίο χρόνο;
 
Γιώτα Κουφαλίδου

 

Λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, η Γιώτα Κουφαλίδου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Στέλιο Έλληνα. Ο μικρούλης πήρε το όνομα «Βασίλης» και άλλαξε για πάντα την ζωή της γνωστής παρουσιάστριας που παραδέχτηκε πως ο ερχομός του γιου της, άλλαξε τις προτεραιότητες της.


Έλενα Ανδρέου


Ο πελαργός επισκέφθηκε και την Κύπρια τραγουδίστρια Έλενα Ανδρέου. Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Έφη Παπαϊωάννου


Η Έφη Παπαϊωάννου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της Μάξ Τρίγκα. Αυτό ήταν το τρίτο της παιδί και το καινούργιο αδερφάκι για τα δίδυμα κοριτσάκια της Αθηνά και Εβελίνα.


Ευτυχία Ανδρέου

 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Ευτυχία Ανδρέου απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και συμπλήρωσε τον έρωτα της με τον σύντροφο της Μιχάλη.

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου


Την μητρότητα γνώρισε και η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, η οποία πριν δύο μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η γλυκιά μανούλα δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της Μένιο.

Άντρη Καραντώνη


Λίγες μέρες πριν, η Άντρη Καραντώνη χάρισε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στον σύζυγο της Νεοκλή Σκουρουμούνη. Η μικρούλα θα πάρει το όνομα «Αργυρώ» από την μαμά της Άντρης. «Πρόκειται πραγματικά για τη μεγαλύτερη ευλογία που μπορεί να ζήσει κανείς» δήλωσε.
 

Μοthers to be...

Mελίνα Διονυσίου

Τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Άθω Αντωνιάδη περιμένει και η Μελίνα Διονυσίου. Το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα αγοράκι, που θα γεμίσει τις ζωές τους με την μεγαλύτερη ευτυχία του κόσμου. 


Σόφη Χρυσάνθου


Πολύ σύντομα, μανούλα θα γίνει και η παρουσιάστρια του Plus Tv Σόφη Χρυσάνθου. Διανύει αυτή την περίοδο με αγωνία, αναμένοντας τη μέρα που θα κρατήσει στα χέρια της το μικρό της αγγελούδι. 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»