Οι εφιαλτικές ώρες της Στέλλας Κάλλη στην μέση της θάλασσας!

Τις τελευταίες της βουτιές θέλησε να απολαύσει η Στέλλα Καλλή λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, η Κύπρια τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει διακοπές στο καταπράσινο νησί του Σαρωνικού.

Οι στιγμές χαλάρωσης που επιθυμούσε να ζήσει όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τις περίμενε. Εκεί, όμως, η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso μια βόλτα με το τζετ σκι στα ανοιχτά του Πόρου κατέληξε σε εφιάλτη για την γνωστή τραγουδίστρια.

Η Στέλλα Καλλή επέλεξε για να απολαύσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, στο «Sirene Blue Resort», στην περιοχή Μοναστήρι, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο διαθέτει ακόμη και ιδιωτική παραλία.

Από το συγκεκριμένο σημείο η τραγουδίστρια πήρε ένα τζετ σκι το μεσημέρι της Τρίτης για να κάνει μια βόλτα. Κάποια στιγμή και ενώ είχε απομακρυνθεί πολύ από την ακτή, το τζετ σκι παρουσίασε βλάβη και η μηχανή έσβησε.

Η τραγουδίστρια αφού προσπάθησε να ξαναβάλει μπρος χωρίς να τα καταφέρει, βούτηξε στο νερό και ξεκίνησε να κολυμπάει προς την ακτή. Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της στην εφημερίδα, χρειάστηκε να κολυμπήσει δύο ώρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην παραλία.

Όταν βγήκε από την θάλασσα ήταν χλομή και είχε υποστεί σοκ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς

Το σοκ, ωστόσο, ήταν πολύ μεγαλύτερο για την ίδια τη Στέλλα, που είχε μόλις βιώσει μία από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου διέθεσε το ελικόπτερο της επιχείρησης, το οποίο μετέφερε τη Στέλλα Καλλή στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς.

Πλέον είναι καλά και προσπαθεί να αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία που έζησε.
 
 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη