Daily instagram report: Oι διάσημοι συνεχίζουν τις διακοπές τους!

Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!
Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στην Πύλο βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένειά του.
Ο τραγουδιστής πηγαίνει συχνά στην περιοχή και επιλέγει ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία, αφού εκεί μπορεί να ξεκουραστεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να παίξει το αγαπημένο του γκολφ.
Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο Instagram μια πολύ κοντινή selfie και «τρέλανε» τις θαυμάστριές του, οι οποίες έσπευσαν να σχολιάσουν και να τονίσουν πόσο ωραία μάτια έχει.



Ο Stan συνεχίζει τις διακοπές του. Ο τραγουδιστής χαλαρώνει και δημοσίευσε μία φωτογραφία του όπου αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.
Ο ίδιος σχολίασε: «τόσο όμορφα» και αμέσως τα like έπεφταν βροχή μιας και ο καλλιτέχνης δεν μας έχει συνηθίσει να δημοσιεύει φωτογραφία από την καθημερινότητά του.
 
 
 

Μία υπέροχη φωτογραφία της δημοσίευσε η Ιωάννα Λίλη στο instagram και μας έδειξε το πουλί της. Μόλις δημοσίευσε την φωτογραφία έγινε χαμός από like και σχόλια.
«Υπεροχο πλασμα-το αγαπω!!!! Σας συστηνω την Αυγη!!!!Εδω κανουμε παιχνιδακια!!Ευχαριστουμε τον Σταθη και την οικογενεια του,για την υπεροχη φιλοξενια!!! #whatagreat #creature#howlovely #hawk #admireit #wereplaying#together #wewannasaythankyou#Stathiandyour #family #forthrgreat#hospitality» έγραψε η Ιωάννα και έτσι μας το σύστησε!

 



Η τραγουδίστρια θέλησε να πάρει καινούργια γυαλιά ηλίου για να ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα.
Η Πέγκυ Ζήνα επέλεξε κατάστημα οπτικών στην Γλυφάδα, αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν αναποφάσιστη αφού δεν ήξερε ποια γυαλιά να πάρει.


 
 

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Μάλιστα, φροντίζει καθημερινά να μας δείχνει τόσο το κορμί της όσο και το πόσο όμορφα περνάει.
Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, η οποία ξάπλωσε στην αιώρα για να χαλαρώσει αλλά και για να πάρει χρωματάκι. Το σίγουρο είναι πως η Νάντια Μπουλέ διαθέτει κορμί το οποίο φροντίζει να διατηρεί σε φόρμα.


Όπως έγραψε και η ίδια... νιώθει ότι βρίσκεται κυριολεκτικά στον Παράδεισο! Η Αμαρυλλίς εδώ και αρκετές μέρες απολαμβάνει μοναδικές εξωτικές εμπειρίες, στα νησιά Πουκέ!
Καυτή λευκή άμμος, θαλασσινές γεύσεις, τροπικά φρούτα και ένας ελέφαντας που της ... έκλεψε την καρδιά! 

 



Γενέθλια έχει ο μεγάλος γιος του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος έχει μπει στην εφηβεία.
Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του, Βασίλη με την Δώρα και έγραψε:
«13 χρονια κλείνουμε Μπιλακο απο εκείνη την ημέρα που γεννήθηκες τοσο επεισοδιακά ...
13 χρονια απο το πρώτο μας βλέμμα ...
Αυτο που άνοιξες το ένα μάτι και μετα το αλλο και έκανες σα γατάκι ..
Κι εμείς κλαίγαμε ...
Να τα χιλιάσεις και τα όμορφα μάτια σου να ειναι πάντα λαμπερά και χαρούμενα»!



Ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη απολαμβάνουν τις διακοπές του στην Επίδαυρο.
Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα του αγκαλιά και σχολίασε:
«Επιδαυρος. Κοινη σποψη ζευγους: Οσο και αν εχει γινει μοδα η κακοποιηση των αρχαιων εργων με.. νεοελληνικες διασκευες, το τοπιο καθηλωνει και σωζει την κατασταση..#summer2016 #pamegiaalla #epidauros»


 
Στην Κίμωλο παραθερίζει η Σοφία Φαραζή με την οικογένειά της. Η όμορφη ηθοποιός, που είναι 7 χρόνια παντρεμένη με τον Νάσο Μαρατσώλα και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, μοιράζεται κάποιες από τις καλοκαιρινές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. 
 
 
 
Η Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε φωτογραφία από την παραλία της Καλαμάτας όπου έκανε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της.
Η ηθοποιός όπως βλέπετε διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα.
 
 

Είδατε την πρώτη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη μετά τον χωρισμό. Ανέβασε στο Instagram  μια εικόνα με τη θάλασσα ενώ ταξίδευε χωρίς όμως να λέει που βρίσκεται. Η παρουσιάστρια τελικά κάνει διακοπές στους Παξούς με φίλες της.


 
 
Οικογενειακές καλοκαιρινές στιγμές περνούν τις μέρες αυτές στα Χανιά, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, λίγο πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε η παρουσιάστρια από τις στιγμές που περνούν στο αγαπημένο τους νησί. Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια, ενώ ο μικρούλης γιος τους βρέθηκε επίσης εκεί για πρώτη φορά. Η Κατερίνα σύστησε  το αγαπημένο της καφενείο σε εκείνον και μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσιεύει φωτογραφία της στο instagram και μάλιστα selfie! H παρουσιάστρια το τελευταίο καιρό μας ξαφνιάζει ευχάριστα, αφού δεν διστάζει να δημοσιεύσει κοντινές της φωτογραφίες. Η όμορφη Θεσσαλονικιά που είναι πάντα κοκέτα τόνισε ότι οι διακοπές έλαβαν τέλος και επέστρεψε ξανά στην ρουτίνα: «Καλημέρα ρυθμοί της πόλης....».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέστρεψε στην πόλη και τι λέτε ήταν ένα από τα  πρώτα πράγματα που έκανε;  Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να περιποιηθεί τον εαυτό της και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φροντίσει τα άκρα της, όπου και τα έβαψε μαύρα: «Ένα φιλάκι για καλημέρα και ένα μπράβο στην @katerina_nikolinakouγια το μαύρο νύχι ,ασχέτως εποχής! #manicure #blackbeauty #nails#allseasonblack #stillsummer #havefun #begrateful»!

 


 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»