Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Back to School με τα Ελβετικά παγούρια SIGG!

  11/08/2016 13:58
 Back to School με τα Ελβετικά παγούρια SIGG!

Back to School με τα Ελβετικά παγούρια SIGG!

  11/08/2016 13:58

Τα καινούργια σχέδια SIGG μόλις κατέκλυσαν την κυπριακή αγορά και είναι η ευκαιρία σας να χαρίσετε στα παιδάκια σας αυτό το υπέροχο δώρο, ιδανικό για την καινούργια σχολική χρονιά! 
Η Ελβετική εταιρία SIGG είναι πανέτοιμη να εξοπλίσει τους μαθητές μας με την υπέροχη συλλογή της! Τα κορυφαία παγούρια που εισάγει στην Κύπρο η Marathon Trading μας συντροφεύουν στα ταξίδια μας, στις βόλτες μας, στις διακοπές μας, στις εκδρομές μας, και γίνονται το πιο «δροσιστικό» φιλαράκι των παιδιών μας, σε κάθε τους εξόρμηση. 

SIGG_Post_6


Η καινοτόμα κατασκευή τους καθιστά τα παγούρια SIGG μοναδικά στο είδος τους! Η πρωτοποριακή επένδυση SIGG EcoCare εξασφαλίζει δροσερή, καθαρή γεύση χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος μεταλλικής αίσθησης. Η νέα γενιά της επένδυσης SIGG EcoCare είναι κατασκευασμένη από ένα συνδυασμό ασφαλών, μη τοξικών συστατικών τα οποία συναντώνται στις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής συσκευασίας τροφίμων. Με σκοπό να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και ασφάλεια, η ελβετική εταιρία SIGG έχει αφαιρέσει από τη σύσταση της επένδυσης τις φθαλικές ενώσεις, τη δισφαινόλη (BPA) και άλλες οργανικές πτητικές ενώσεις (VOC). Τα παγούρια αλουμινίου SIGG είναι ελεγμένα από ανεξάρτητα εργαστήρια για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επιπλέον, είναι πιστοποιημένα και απαλλαγμένα από επιβλαβή χημικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι ελαφριά και μπορούν να μεταφέρονται παντού, τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή των γονιών για τα παιδιά τους, για κάθε τους δραστηριότητα.

SIGG_Back_2_School_C


Σεβόμενη και το περιβάλλον, προτεραιότητα της εταιρίας είναι να κατασκευάζει παγούρια ανακυκλώσιμα, εξού και τα SIGG είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς όμως να υστερούν σε design, χρώματα και φανταστικούς παιδικούς ήρωες που τα κοσμούν εξωτερικά. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Public, New Baby City, Mothercare, Mamatoto, Petros Sports και Mavros.
Back to school με SIGG, λοιπόν!
Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας