Η khloe Kardashian αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της και δείχνει ασκήσεις για τέλειους γλουτούς!

Αναμφισβήτητα, όταν ακούς το όνομα Kardashian σου έρχονται αυτόματα στο μυαλό τα χυμώδη οπίσθια.
Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με την αρχηγό της θρυλικής οικογένειας, Kim, αλλά με τη μικρότερη αδερφή της την Khloe, που από όσο ξέρεις τείνουν να έχουν τα ίδια σωματικά… χαρίσματα, μην σας πω και καλύτερα!

Για την ακρίβεια η μικρή αδερφή των Kardashians διατηρεί μια θηλυκή και sexy σιλουέτα, με ισορροπημένες αναλογίες και γυμνασμένους μύες.

Η Khloe λοιπόν από ότι καταλαβαίνουμε, έχει αρχίσει να εξελίσσεται στο νέο fitness είδωλο της αδερφή της, Kim, τουλάχιστον αυτό προσπαθούν τελευταία να μας πλασάρουν μέσα από τα social media.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, αυτό που ζηλεύει περισσότερο από οτιδήποτε, είναι το σώμα και οι αναλογίες της Khloe, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι το «έγκλημα» είναι προσχεδιασμένο.

Είναι λέει, το είδωλό της και ο στόχος για να γυμναστεί ακόμα περισσότερο.

Όπως και να έχει, σήμερα έχω σκοπό να μοιραστώ μαζί σου όλες τις fitness συμβουλές της Khloe Kardashian και να σου παρουσιάσω τις ασκήσεις για τέλειους γλουτούς, που η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Ακόμα κι αν η Khloe δεν αποτελεί πρότυπο για σένα, το σίγουρο είναι ότι
οι fitness συμβουλές της είναι χρήσιμες σε όλες μας...

 

Ασκήσεις για ορθωμένους, καλοσχηματισμένους και περήφανους γλουτούς!
 

-Δώσε βάση στην υγεία σου μέσω της γυμναστικής
“Όταν εγώ και ο Lamar χωρίσαμε (2013) όλοι με παρέπεμψαν σε γνωστούς ψυχολόγους, με σκοπό να τα “βρω” με τον εαυτό μου και να αποκτήσω ξανά τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μπω στο πιο κοντινό γυμναστήριο και να ξεκινήσω να κάνω ελλειπτικό. Όσο έβλεπα τα κιλά μου να μειώνονται, τόσο η ψυχολογία μου ανέβαινε. Μετά απευθύνθηκα στον personal trainer Gunnar Peterson, που μου έμαθε πως να διατηρώ το σώμα μου υγιές και καλλίγραμμο. Αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά από όλα τα άλλα.”
 



-Να είσαι στιλάτη ακόμα και στο γυμναστήριο
“Όταν αγοράζω ένα καινούργιο κολάν, κοιτάω τον εαυτό μου με αυτοπεποίθηση στον καθρέφτη. Αυτή η εικόνα με εμπνέει να γυμναστώ περισσότερο και να περάσω παραπάνω ώρες με τον coach μου. Ναι, προτείνω να φοράτε σκουλαρίκια, μάσκαρα,lip balm στο γυμναστήριο, αν αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση και σας δίνει όρεξη να γυμναστείτε ακόμα περισσότερο”.

 


-Κάψε λίπος και την... κακή διάθεση
“Όπως ανέφερα και πιο πάνω, η περίοδος του χωρισμού ήταν από τις πιο επίπονες που έχω περάσει. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου λοιπόν ανακάλυψα τη hot yoga.Αυτό το είδος γυμναστικής είχε τη μαγική ικανότητα μαζί με το λίπος να “καίει” και την κακή μου διάθεση. Λόγω καθημερινότητας δεν προλαβαίνω να πηγαίνω καθημερινά στην αίθουσα της hot yoga. Για αυτό το λόγο βρήκα άλλα είδη γυμναστικής, όπως τρέξιμο γύρω από την πισίνα, ώστε να επωφελούμαι από αυτές τις ιδιότητες”.
 



-Σκέψου πριν φας
“Το να ακολουθείς μια συγκεκριμένη προπόνηση, σίγουρα σε βάζει στη διαδικασία να είσαι πιο προσεκτική στις διατροφικές σου επιλογές. Όταν έχω ένα χαλαρό ημερήσιο πρόγραμμα, με τη γυμναστική να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του, τρώω πολύ υγιεινά και σχεδόν κάθε δύο ώρες. Όταν όμως δουλεύω πολλές ώρες, έχω την τάση να παραλείπω γεύματα και να υπερκαταναλώνω τροφές όταν γυρνάω στο σπίτι. Πλέον έμαθα από τα λάθη μου και πάντα κουβαλάω μαζί μου μπάρες δημητριακών”.
 


 
Τι τρώει...
“Ένα από τα λάθη που κάνω στη διατροφή μου είναι ότι “κολλάω” σε συγκεκριμένα γεύματα. Για αυτό το λόγο ο προπονητής μου μου φτιάχνει συνεχώς καινούρια διατροφικά πλάνα. Αυτήν τη περίοδο τρώω για πρωινό μπανάνα με φυστικοβούτυρο, ένα ρόφημα πρωτεΐνης στη διάρκεια της προπόνησής μου, κινέζικο κοτόπουλο με σαλάτα για μεσημεριανό και λαχανικά στον ατμό με κοτόπουλο για βραδινό. Την τεράστια διαφορά στο σώμα μου την είδα όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά. Μου ήταν πολύ δύσκολο και μου λείπουν, αλλά η απουσία τους με βοήθησε πολύ να αδυνατίσω”.
 


-Αγάπησε το σώμα σου
“Έμαθα να αγαπάω το σώμα μου γιατί κόπιασα στο να αποκτήσω κάθε καμπύλη που έχει. Ακόμα και το παρελθόν που είχα περισσότερα κιλά δεν υποτιμούσα ποτέ την εικόνα μου. Ένιωθα sexy με τα στενά φορέματα και μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν φορούσα μίνι.”
 


 
Όπως σου ανέφερα και στην εισαγωγή, οι αδερφές Kardashians είναι άμεσα συνδεδεμένες με τους γλoυτούς. Για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσα να είχα βρει κάποιον πιο ιδανικό να μας δείξει ασκήσεις για αυτό το σημείο, εκτός από την Khloe Kardashian.
Ευτυχώς για εμάς, αυτή η σταρ μοιράστηκε τις ασκήσεις που ακολουθεί ώστε να καταφέρει να διατηρήσει τα οπίσθιά της... σε υψηλά επίπεδα! Κάτω από κάθε φωτογραφία θα βρεις τις κατάλληλες οδηγίες για να κάνεις αυτές τις ασκήσεις στο σπίτι.
 
 
Κράτησε 2 βαράκια, στηρίξου στο ένα πόδι και τέντωσε το άλλο προς τα πίσω. Λύγισε το πόδι στήριξης και κατέβα προς τα κάτω, με τον κορμό να παραμένει σε μια ευθεία. Έλα ξανά στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.
 
 
 
Κράτησε μια μπάρα με βάρη. Τα πόδια είναι ελαφρώς ανοιχτά και ο θώρακας ανοιχτός. Λύγισε τα γόνατα χωρίς να ξεπερνάνε τις μύτες των δαχτύλων και κάνε ένα βαθύ κάθισμα. Έλα ξανά στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.

 
 
Κράτησε ένα βάρος και με τα δύο σου χέρια. Λύγισε το ένα πόδι, σήκωσε το άλλο προς τα πίσω και φέρε μπροστά τον κορμό. Έλα ξανά στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.

 
 
Η ίδια πόσταρε στο Twitter: "Προσπάθησα να σας δείξω όσες περισσότερες ασκήσεις μπορώ. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η γυμναστική θα με βοηθούσε να χάσω τόσα κιλά και θα γράμμωνε με αυτό τον τρόπο το σώμα μου. Πρώτα είχα τόσο βάρος πάνω μου και τώρα νιώθω τόσο αδύνατη”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη