Νέο Σκουός Στέβια από την ΚΕΑΝ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των αναψυκτικών με στέβια, η ΚΕΑΝ καινοτομεί και φέτος το καλοκαίρι προφέροντας στον Κύπριο καταναλωτή το αξεπέραστο καλοκαιρινό ξεδίψασμα του παραδοσιακού σκουός, λεμονάδα και πορτοκαλάδα, τώρα με 0% ζάχαρη και γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού στέβια. 
 
Η μεγάλη περιεκτικότητα σε χυμό, η φρεσκάδα και το γνώριμο άρωμα του πορτοκαλιού, της αυθεντικής γεύσης της Κύπρου έρχεται στο ποτήρι σας με 5 θερμίδες ανά 100ml ενώ μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη μοναδική ξεδιψαστική εμπειρία του φρέσκου λεμονιού με μόνο 4 θερμίδες ανά  100ml. Με σεβασμό στην απόλαυση με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όλη η σειρά των προϊόντων ΚΕΑΝ Στέβια είναι κατάλληλα για διαβητικούς. 
 
Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Η μεγάλη παράδοση στο ξεδίψασμα κάθε Κυπριακής οικογένειας έχει εδώ και δεκαετίες τοποθετήσει τα Σκουός ΚΕΑΝ μέσα σε κάθε σπίτι. Με την απαράμιλλη γεύση φρούτου και τη σταθερή ποιότητα, τα Σκουός ΚΕΑΝ δίνουν κάθε φορά αξία στο ξεδίψασμα σε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους. Θέλοντας να ηγηθεί στη στήριξη της σύγχρονης τάσης για καινοτόμα προϊόντα για άτομα με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, η ΚΕΑΝ δημιούργησε φέτος και Σκουός με 0% ζάχαρη και με το γλυκαντικό στέβια. Δύο προϊόντα που έρχονται να ενισχύσουν τη σειρά ΚΕΑΝ 0% ζάχαρη με στέβια και να προσφέρουν μια ακόμα γευστική απόλαυση για όλους»
 
Τα σκουός στέβια της ΚΕΑΝ είναι διαθέσιμα σε σουπερμάρκετ, περίπτερα και φούρνους σε ολόκληρη την Κύπρο. 

-ΤΕΛΟΣ-

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ
Η KEAN Soft Drinks Ltd  Ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 76 κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Sarels και Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπoυλου  SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, Green Cola, Fox’s biscuits, iMee, λάδια ‘Το Λαμπερό’, και Natures Path στην κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy 
 

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!