Levels Beach Bar: Άλλο επίπεδο χαλάρωσης

Το Levels Bar, στην δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, έχει ήδη αναδειχθεί ως το νέο hot-spot της Αγίας Νάπας, αλλά και ως ο απόλυτος προορισμός για χαλάρωση δίπλα από τη θάλασσα. Οι επισκέψεις στην παραλία του Μακρόνησου αποτελούν πλέον μια διαφορετική εμπειρία, συνδυάζοντας τα καταγάλανα νερά και τη χρυσή της άμμο με τα άκρως δροσιστικά κοκτέιλ, το πλούσιο μενού και τις απόλυτα χαλαρές στιγμές στα εξωτικά gazebo του Levels Beach Bar.
 
Το μπαρ, το οποίο είναι ανοιχτό από τις 09:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αποτελεί κομμάτι του Ξενοδοχείου Αστεριάς, και βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Ξενοδοχείου. Ο χώρος, με τη ξύλινη επένδυση του, δένει αρμονικά με το χρυσό της αμμουδιάς της παραλίας του Μακρόνησου και την φυσική πέτρα που διακοσμεί τον χώρο, ενώ τα πανιά που ντύνουν και προσφέρουν σκιά στο χώρο, το κάνουν να μοιάζει με κατάστρωμα το οποίο σε ταξιδεύει σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Αυτό όμως που προσδίδει στο χώρο μια αίσθηση τροπικής ακτής και σε μεταφέρει νοερά σε παραλία εξωτικού νησιού είναι τα gazebo του Levels που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το μπαρ.
 
Δοκιμάστε επίσης το signature cocktail του Levels, Jazz-In που έχει ως βάση την βότκα και είναι ένας απολαυστικός και δροσιστικός συνδυασμός από πουρέδες τροπικών φρούτων στον οποίο δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση το λάιμ και ο βασιλικός. Ή ένα από τα παγωμένα blended cocktails του bar, όπως το Mango Daiquiri ή η Frozen Colada με άρωμα φράουλας ή ανανά.
 
Για την απόλυτη εμπειρία σας προτρέπουμε να επικοινωνήστε με το bar στο 23201016 για να παρακρατήσετε, για σας και την παρέα σας, ένα από τα τροπικά gazebo.
 

 

 
 

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!