«KITCHEN by Akis Petretzikis»: Στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών και το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής

Τη δέσμευσή τους για στήριξη κοινωφελών οργανισμών και την προσφορά αγάπης και ελπίδας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υλοποίησαν για ακόμα μια φορά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσφέροντας τα έσοδα από το τεύχος Μαρτίου και Μαΐου του περιοδικού «KITCHEN by Akis Petretzikis» στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών και στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, αντίστοιχα. Τις επιταγές ύψους €10.000 έκαστη παρέδωσε η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών κ. Αβραάμ Λούκα και στον Πρόεδρο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής,  Δρ Αργύρη Αργυρίου.

Η κα. Θεοδότου τόνισε ότι το αξιέπαινο έργο τόσο του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών  που παρέχει βοήθεια και συμπαράσταση σε ασθενείς με χρόνια νεφρολογικά προβλήματα, όσο και του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής που εφαρμόζει αφιλοκερδως ανιχνευτικά προγράμματα για ασθένειες που προσβάλλουν το παιδί και ιδιαίτερα το νεογέννητο, αποτέλεσαν κίνητρο για την επιλογή της οικονομικής ενίσχυσης του συγκεκριμένου ιδρύματος. Από πλευράς τους, ο κ. Λουκά και ο Δρ. Αργυρού ευχαρίστησαν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τους αναγνώστες του περιοδικού «KITCHEN by Akis Petretzikis» για τη συνεισφορά τους.  

Το περιοδικό «KITCHEN by Akis Petretzikis», κυκλοφορεί κάθε μήνα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πωλείται στην ειδική τιμή των €2, με τα καθαρά του έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

 

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!