Το 5 αστέρων PARKLANE a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό εγκαινιάζεται το 2017

Ο κ. Κώστας Τσεριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της L 'Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 4 Ιουλίου 2016, επιτεύχθηκε συμφωνία με την Starwood Hotels & Resorts (σύντομα Marriott International) για τη χρήση του Luxury Collection Brand για το 5-αστέρων παραθαλάσσιο πολυτελές θέρετρο της L 'Union Nationale,  PARKLANE στη Λεμεσό, σχεδιασμένο από το Harrods Design Studio, το οποίο ανακαινίζεται με προϋπολογισμό €70.000.000 και προγραμματίζεται να εγκαινιασθεί στα τέλη του 2017.

Οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100,000m2, το PARKLANE, a Luxury Collection Resort & Spa, θα αποτελείται από 53 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια. Ανάμεσα στις πολλές διευκολύνσεις που προσφέρονται θα είναι ένα συνεδριακό κέντρο 2,000m2 με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα Ballroom 1,000m2, 10 εστιατόρια και μπαρ, 2,700m2 Thalasso Spa με 3 Russian Bagna σουίτες και 3 όμορφα σχεδιασμένες εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό. Θα υπάρχει επίσης το παιδικό πάρκο Τhe Princess & the Pirate που θα αποτελείται από ένα Κάστρο 400m2, μια λίμνη με ένα πειρατικό πλοίο, water-games και εστιατόριο για παιδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Τσεριώτη, «Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το κορυφαίο, πολυτελές, διεθνών προδιαγραφών θέρετρο στη Κύπρο, όπου οι επισκέπτες θα αγαπούν να παραθερίσουν, θα βιώνουν εξατομικευμένες προσεγμένες υπηρεσίες και θα απολαμβάνουν εκλεκτά γαστρονομικά ταξίδια. Οι 600 συνεργάτες, εμπνευσμένοι από την επιθυμία της εξυπηρέτησης και υποστηριζόμενοι από ένα πρόγραμμα κατάρτισης υψηλού επιπέδου, θα προσφέρουν ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση».

Στην τελετή της υπογραφής της συμφωνίας, παρευρέθηκαν, από αριστερά προς δεξιά, οι κκ Tim Ανανιάδης, Managing Director - Starwood Area Manager Greece, Cyprus & the Balkans / Dries Deforche, Director, Legal, Starwood /  Reinier van der Veeken, Associate Director, Acquisions & Development Central Europe, Starwood / Κώστας Τσεριώτης, Managing Director, L’Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited / Κωνσταντίνος Αδαμίδης, Legal Advisor, Secretary, L’Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited.

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!