St Elias Resort: Νέος αέρας, νέες μαγικές διακοπές

Το γνωστό τουριστικό χωριό Άγιος Ηλίας στον Πρωτάρα ξανακτίστηκε για να ξαναγράψει ιστορία. 

 

 

 

 

Μέλος της αλυσίδας Louis Hotels, το ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Ιούνιο 2016, ως ένα πλήρως ανακαινισμένο και άψογα αναβαθμισμένο θέρετρο 4 αστέρων.  Είναι κτισμένο σε μία πανέμορφη τοποθεσία 40,400 τμ με φόντο τις καταγάλανες παραλίες του Πρωταρά.  Χιλιάδες αρωματικά φυτά και λουλούδια περιβάλλουν τους πανέμορφους κήπους του όπου το κάθε δωμάτιο είναι κτισμένο ως μια ανεξάρτητη εξοχική κατοικία.
Με την άφιξη σου στο πανέμορφο αυτό τουριστικό θέρετρο σε περιμένουν χαμογελαστά πρόσωπα στο πλήρως αναβαθμισμένο και φωτεινό lobby του ξενοδοχείου.  Με κυρίαρχο το λευκό χρώμα αλλά και με πινελιές μωβ παστέλ χρωμάτων το lobby του ξενοδοχείου αποτελεί μια όαση γαλήνης και ηρεμίας.  Το ποτό καλωσορίσματος, περιλαμβάνει φρέσκια σπιτική λεμονάδα και δροσερό τριαντάφυλλο και είναι ότι καλύτερο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.  Το κυρίως bar σερβίρει εξωτικά cocktail τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στη βεράντα με θέα την ολοκαίνουργια πισίνα 200 τμ, το υπερυψωμένο Jacuzzi και την πλατεία.

 

 


Οι λιτές γραμμές του αντικατοπτρίζουν την απλότητα της Κυπριακής αρχιτεκτονικής ενώ εναρμονίζονται άψογα με τη φυσική τοπογραφία και περιβάλλον σε γήινους χρωματισμούς με τον αέρα ανανέωσης να είναι διάχυτος παντού.  


Το κυρίως εστιατόριο Lemon Tree προσφέρει πλούσιους μπουφέδες για μικρούς και μεγάλους με γεύσεις από όλη τη Μεσόγειο.  Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα show cooking stations όπου οι Chef μαγειρεύουν γευστικά εδέσματα μπροστά στα μάτια του πελάτη.  Επτά διαφορετικές θεματικές γευστικές βραδιές τη βδομάδα περιμένουν τον κάθε επισκέπτη ενώ ξεχωριστή καινοτομία αποτελεί το πλούσιο πρόγευμα που προσφέρει μεταξύ άλλων και γεύσεις από Κυπριακά εδέσματα και προϊόντα, ένα θεσμό που η Louis Hotels έχει εντάξει σε όλα της τα ξενοδοχεία.

 


Το δεύτερο εστιατόριο του St Elias Resort είναι βασισμένο στη φιλοσοφία του Ελληνικού Μεζεδοπωλείου όπου τυριά και αλλαντικά, αλλά και συνταγές από όλη την Ελλάδα προσφέρονται απλόχερα σε κάθε γεύμα.  Με τα ράφια γεμάτα από Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα όπως σάλτσες και αποξηραμένα λαχανικά να συνδέουν μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων που σε αγγίζουν αμέσως.
Η πλατεία συμπληρώνεται με την ένταξη του Ibiscus Spa  που αποτελείται από 3 άνετα δωμάτια περιποίησης, sauna, steam bath και σύγχρονα cardio όργανα εκγύμνασης με θέα την πανέμορφη πισίνα.
Συνεχίζοντας κανείς την περιδιάβαση του, μέσα από κήπους και δρομάκια βρίσκει την πλήρως αναβαθμισμένη πισίνα 500 τμ με ενσωματωμένο υδροπάρκο με νεροτσουλήθρες και ξεχωριστή πισίνα για παιδιά.  Η θέα από το σημείο αυτό σου κόβει την ανάσα.  Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ηλία αλλά και ο πανέμορφος Πρωταράς, απλώνονται σαν ένα κέντημα μπροστά στα μάτια σου.  Ο αέρας καθαρός και το φως μοναδικό.  Ένα σημείο ιδανικό για να απολαύσει κανείς ρομαντικά ηλιοβασιλέματα!

 


Στην περιοχή της μεγάλης αυτής πισίνα υπάρχουν ακόμη δυο παιδικά clubs και παιγνιδότοπος όπου επαγγελματίες φροντιστές οργανώνουν καθημερινά προγράμματα για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Για όσους προτιμούν βραδιές πιο έντονης ψυχαγωγίας υπάρχει ακόμη ειδικά διαμορφωμένος χώρος παραστάσεων όπου και πάλι επαγγελματίες ψυχαγωγοί σας διασκεδάζουν κάθε βράδυ.
Αυτό όμως που μένει αξέχαστο πάνω από όλα στο St Elias Resort είναι τα ευρύχωρα φωτεινά δωμάτια με τις μεγάλες βεράντες, τη θέα και τις μοντέρνες ανέσεις.  Σε χρώματα γαλάζιου και μπεζ με ορθοπεδικά στρώματα και άνετους καναπέδες τα 152 στούντιο και σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων 42-78 τμ το κάθε ένα προσφέρουν ένα μοναδικό παράδεισο χαλάρωσης και αξέχαστων διακοπών.

 

 

 


Λόγω της μοναδικής τοποθεσίας του, δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το θέρετρο είναι ιδανικό και για γαμήλιες δεξιώσεις και ρομαντικές τελετές, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!
Για κρατήσεις και πληροφορίες μπείτε στο www.louishotels.com ή τηλεφωνείστε στο 23 831300.

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!