Νέα μέρα, νέα εμφάνιση για τους χυμούς Λανίτης!

Μετά από δεκαετίες κυριαρχίας στα ράφια με το γνωστό κόκκινο λογότυπο, οι χυμοί Λανίτης ανανεώνονται και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ιστορία τους, με νέο λογότυπο, νέα εμφάνιση. 
Η ανανεωμένη εμφάνιση των χυμών Λανίτης εστιάζει στις θεμελιώδεις αξίες που τους χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά τους το 1949 μέχρι και σήμερα: αναλλοίωτη παράδοση στο χρόνο, υψηλή ποιότητα σε κάθε συσκευασία και υπέροχη γεύση. Τα νέα εικαστικά, δίνουν προτεραιότητα στη χρηστικότητα και το περιεχόμενο, με ακόμη πιο εμφανή τα θρεπτικά συστατικά του κάθε χυμού. Επιπλέον, οι ανανεωμένοι χυμοί Λανίτης φέρουν το λογότυπο FSC καθώς έχουν πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council ®). Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, διεθνώς αναγνωρισμένο, που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

 


Η νέα τηλεοπτική καμπάνια, που είναι ήδη στον αέρα, αναδεικνύει την αξία του πρωινού, του σημαντικότερου ημερήσιου γεύματος και μας θυμίζει πως για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα, χρειάζονται απλά πράγματα. Καλή διάθεση, χαμόγελα, υπέροχη γεύση και η υψηλή ποιότητα των χυμών Λανίτης, που μας προετοιμάζουν να ζήσουμε την κάθε μέρα μας, με θετική ενέργεια, και αισιοδοξία!
Οι χυμοί Λανίτης, σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και προσφέρουν επιλογές που συνδυάζουν τη θρεπτική αξία των χυμών φρούτων με απολαυστική γεύση. Οι εκλεκτές πρώτες ύλες και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης εξασφαλίζουν ποιότητα, υπέροχη γεύση και υγιεινή απόλαυση, χωρίς συντηρητικά, συμβάλλοντας σε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»