Έρχεται το www.lidlfoodacademy.com.cy

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα ηλεκτρονική σελίδα της Lidl Food Academy. Πατήστε www.lidlfoodacademy.com.cy στην οθόνη του υπολογιστή σας, του ipad ή του κινητού σας και βρεθείτε στην εικονική πραγματικότητα της πιο επιτυχημένης  πρωτοβουλίας διαδραστικού διαλόγου στο χώρο της γαστρονομίας που αφορά στην καθημερινή μας ζωή και στον ζωτικότατο τομέα της διατροφής μας. Η Lidl σταθερά προσηλωμένη στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εισάγει προϊόντα και πρακτικές που ανταποκρίνονται ουσιαστικά  στις ανάγκες, τις συνήθειες και τον τρόπο που εξυπηρετεί το καταναλωτικό της κοινό. 


Με βασικό της ατού την κυπριακή κουζίνα και τα φρέσκα κυπριακά προϊόντα δημιούργησε τον κατάλληλο τόπο, τη Lidl Food Academy, όπου οι πελάτες- καταναλωτές της συγκεντρώνονται για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, να μάθουν από εξειδικευμένο προσωπικό τις ιδιότητές τους και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες για τις ανάγκες τους συνταγές. Και τώρα όλη αυτή η γνώση έρχεται στην οθόνη σας μέσω της σελίδας www.lidlfoodacademy.com.cy.
  
Όπως είναι γνωστό, η Lidl Food Academy αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά εμπειρικό κατάστημα στην Κύπρο (experiential Store) το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει  εμπειρία, διάλογο και δοκιμή πριν την αγορά. Η Ακαδημία είναι χώρος που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια και γευστικές δοκιμές. Αποσκοπεί στο να φέρει τη γαστρονομία στο καθημερινό τραπέζι, να μας εξοικειώσει σε νέες γεύσεις και σε υγιεινούς τρόπους παρασκευής της τροφής, για να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας, νοστιμότερες, ευκολότερες και με λιγότερο κόστος γευστικές εμπειρίες. 
Επισκεφτείτε τη σελίδα της Lidl Food Academy και ενημερωθείτε σχετικά με τα προηγούμενα αλλά και τα επερχόμενα σεμινάρια μαγειρικής, όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας και βρείτε τον τρόπο που και εσείς θα μπορέσετε να συμμετάσχετε. Πατήστε www.lidlfoodacademy.com.cy

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων