Έρχεται το www.lidlfoodacademy.com.cy

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα ηλεκτρονική σελίδα της Lidl Food Academy. Πατήστε www.lidlfoodacademy.com.cy στην οθόνη του υπολογιστή σας, του ipad ή του κινητού σας και βρεθείτε στην εικονική πραγματικότητα της πιο επιτυχημένης  πρωτοβουλίας διαδραστικού διαλόγου στο χώρο της γαστρονομίας που αφορά στην καθημερινή μας ζωή και στον ζωτικότατο τομέα της διατροφής μας. Η Lidl σταθερά προσηλωμένη στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εισάγει προϊόντα και πρακτικές που ανταποκρίνονται ουσιαστικά  στις ανάγκες, τις συνήθειες και τον τρόπο που εξυπηρετεί το καταναλωτικό της κοινό. 


Με βασικό της ατού την κυπριακή κουζίνα και τα φρέσκα κυπριακά προϊόντα δημιούργησε τον κατάλληλο τόπο, τη Lidl Food Academy, όπου οι πελάτες- καταναλωτές της συγκεντρώνονται για να δοκιμάσουν νέα προϊόντα, να μάθουν από εξειδικευμένο προσωπικό τις ιδιότητές τους και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες για τις ανάγκες τους συνταγές. Και τώρα όλη αυτή η γνώση έρχεται στην οθόνη σας μέσω της σελίδας www.lidlfoodacademy.com.cy.
  
Όπως είναι γνωστό, η Lidl Food Academy αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά εμπειρικό κατάστημα στην Κύπρο (experiential Store) το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει  εμπειρία, διάλογο και δοκιμή πριν την αγορά. Η Ακαδημία είναι χώρος που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια και γευστικές δοκιμές. Αποσκοπεί στο να φέρει τη γαστρονομία στο καθημερινό τραπέζι, να μας εξοικειώσει σε νέες γεύσεις και σε υγιεινούς τρόπους παρασκευής της τροφής, για να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας, νοστιμότερες, ευκολότερες και με λιγότερο κόστος γευστικές εμπειρίες. 
Επισκεφτείτε τη σελίδα της Lidl Food Academy και ενημερωθείτε σχετικά με τα προηγούμενα αλλά και τα επερχόμενα σεμινάρια μαγειρικής, όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα μας και βρείτε τον τρόπο που και εσείς θα μπορέσετε να συμμετάσχετε. Πατήστε www.lidlfoodacademy.com.cy

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»