Old Market St. - Το «σκαλιώτικο» στέκι

Άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα αυτό που της έλειπε και δίνοντας άλλο αέρα στην περιοχή όπου βρίσκεται. Ένα κλασικό cocktail bar, με μια πληθώρα επιλογών σε signature cocktails αλλά και συνοδευτικά tapas. Η μουσική, ο χώρος και η αύρα του διατηρητέου κτιρίου αλλά και της ιστορικής Λαϊκής Γειτονιάς, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα, η οποία κάνει την πρόταση του Old Market St. ακόμα πιο δελεαστική. Πήρε το όνομά του από τον χώρο στον οποίο βρίσκεται, σαν φόρος τιμής στην ιστορία και την εξέλιξη της γειτονιάς που το φιλοξενεί. Στο μενού του θα βρείτε απολαυστικά tapas εμπνευσμένα από μεσογειακές γεύσεις, αλλά και δημιουργικά platters. Το δημοφιλέστερο από τα tapas πιάτα του, είναι τα «Magic Mushrooms», που μόνο αν τα φας καταλαβαίνεις γιατί πήραν αυτό το όνομα. Από τα cocktails, το αγαπημένο των πελατών, και μάλιστα με διαφορά, είναι το «Skaliotis».

 

 

Μέχρι στιγμής, γιατί μια πρόσφατη προσθήκη ενός signature cocktail και συγκεκριμένα, του «Blow Me», φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού. Αν πάλι προτιμάτε να μοιραστείτε με την παρέα σας ένα πιάτο, τότε το «Burgers Threesome» platter θα σας αφήσει ικανοποιημένους και χορτάτους. Τα Σαββατοκύριακα, τα decibel δυναμώνουν, Djs ή συγκροτήματα παίρνουν τη θέση τους και πραγματοποιούνται διάφορα events για τους επισκέπτες. Τις Κυριακές, η ομάδα του Old Market St. χαρίζει στους πελάτες μια «in day light» εμπειρία, προσφέροντας brunch από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Πολύ απλά, όποια ώρα κι αν επιλέξετε να βρεθείτε στο Old Market St., σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.
 
 
O Bartender
 

 

Ο Μάριος Καραϊσκάκης, συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το bartending όταν χρειάστηκε να μπει πίσω από το μπαρ για να βοηθήσει έναν επαγγελματία bartender.
 
Πoιο είναι το πρώτο cocktail που δημιούργησες;
 
Το San Francisco, σαν καινούργιος ξεκίνησα από τα απλά.
 
Ποιο υλικό έχεις πάντα στο bar σου;

 
Φρέσκο χυμό από lime.
 
Τι χρειάζεται ένα cocktail για να είναι επιτυχημένο;
 

Ένα επιτυχημένο cocktail χρειάζεται να έχει ισορροπία στις γεύσεις του, άρωμα και ωραία παρουσίαση.
 
Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας καλός bartender;

 
Να είναι ανοιχτός σε καινούργιες ιδέες, να ψάχνεται συνεχώς, να βελτιώνει τις τεχνικές και τις γνώσεις του. Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον πελάτη, χρειάζεται χαμόγελο, να ακούει και να καταλαβαίνει τα θέλω του, πολλή υπομονή και χιούμορ.
 
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για ποτό και τι θα του έφτιαχνες;

Τον Richard Branson. Έχει το mindset της επιτυχίας και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Θα του έφτιαχνα ένα κλασικό Manhattan.
  

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!