Το «The Gym» που λατρεύεις

Αν δεν το έχεις ακόμη επισκεφθεί, πρέπει σίγουρα να το κάνεις. Το «The Gym» κουβαλά τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία, που την βρίσκεις στο όνομά του, στον χαρακτήρα και την ενέργεια του χώρου, στα πιάτα του, τα cocktails του, αλλά και το προσωπικό του. Το όνομά του προέκυψε από ένα quote που έλεγε: «Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα μπαράκι που θα ονομάζεται “the Gym”. Τότε θα μπορώ να είμαι ένας από αυτούς τους ενοχλητικούς ανθρώπους που περηφανεύονται ότι βρίσκονται σε ένα από αυτά κάθε μέρα».
 
 
 

Στο «The Gym» θα βρεις ένα προσεγμένο μενού, που απευθύνεται στο κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει νέες γαστρονομικές γεύσεις, φτιαγμένες με έναν πιο υγιεινό τρόπο, καθώς ο chef Λέανδρος Λεάνδρου κατάφερε να παντρέψει τους μαγειρικούς και διατροφικούς κανόνες, βρίσκοντας τη χρυσή τομή μεταξύ του νόστιμου και του υγιεινού. Στο μενού συναντάς επιλογές από έξυπνα γλυκά, όπως το cheesecake με μούρα και ζελέ ζιβανίας, ενώ τα Σαββατοκύριακα πάμε για brunch. Οι bartenders του σε περιμένουν για να σε «μεθύσουν» με τα καλύτερα ίσως cocktails της πόλης, γι’ αυτό μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα διάσημα signature cocktails του. Από τα πιο αγαπημένα το Madame Bovary αλλά και το Emerald-tini.

 

O chef που μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά
Ο Λέανδρος Λεάνδρου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη μαγειρική μόλις πριν από 6 χρόνια, αφού τελείωσε τον στρατό. Η σχέση του όμως με τη μαγειρική άρχισε από όταν ήταν ακόμα παιδί. Μεγαλώνοντας με τη γιαγιά του, παρακολουθούσε μαζί της εκπομπές μαγειρικής, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μαγείρευαν μαζί.

 
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
 

Το πρώτο φαγητό που δημιούργησα ως chef ήταν ένα ορεκτικό πιάτο. Καβούρι, κρέμα κουνουπίδι, λάδι βασιλικού και χαβιάρι.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
 

Θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το ελαιόλαδο. Και γι’ αυτό τον λόγο στο εστιατόριο χρησιμοποιούμε βιολογικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι τόσο χρήσιμο. Για άρωμα, για γεύση, για ψήσιμο στη σχάρα, για σοτάρισμα, για vinaigrettes και σάλτσες, για μαρινάρισμα, ή ακόμη και για να προσθέσει υφή σε ζύμες και ψωμιά.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
 

Ένα πιάτο για να γίνει επιτυχημένο θέλει φρέσκα ποιοτικά υλικά, συνδυασμένα με απλότητα.
 
Τι σε εμπνέει για να δημιουργείς τα πιάτα σου;
 

Για κάθε πιάτο που δημιουργώ αντλώ την έμπνευσή μου από την ομορφιά των φρέσκων και αγνών υλικών.
 
 
  
 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»