10,000 άτομα παρευρέθηκαν στα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ

Το πάντοτε φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ, γεμάτο κέφι, μουσική, παιγνίδι και εκπλήξεις, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ στη Λεμεσό. Με μια απίστευτη συμμετοχή και με δωρεάν είσοδο, 10,000 φίλοι της ΚΕΑΝΙΤΑ, κατέκλυσαν το εργοστάσιο που μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο παιδότοπο γεμάτο διασκεδαστικά παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά, ενώ η σκηνή φιλοξένησε το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση και κατάφερε να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με κεφάτες, αγαπημένες επιτυχίες.
 
Η ΚΕΑΝΙΤΑ, παρέα με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, διασκέδασαν και χόρεψαν με τα παιδιά και έβγαλαν άπειρες φωτογραφίες. Το  αποκορύφωμα των γενεθλίων ήταν όπως πάντα η πανηγυρική είσοδος του άρματος με τη τεράστια ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτα, που φέτος το έσερναν δύο μεγαλοπρεπή άλογα κάτω από τους τρελούς ρυθμούς των Batukinio, των γνωστών τυμπανιστών, που συνόδευαν την πομπή μέσα σε ένα καταιγισμό από χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες για να φτάσει στη σκηνή, όπου την υποδέχτηκαν οι XANAZOO. Την πανηγυρική ατμόσφαιρα επένδυε μουσικά ο γνωστός DJ Bereck με γνωστά ελληνικά και ξένα hits αλλά και αγαπημένα ΚΕΑΝΙΤΟ-τραγούδια.  
 
Με θέμα ‘ΚΕΑΝΙΤΑ Ζεστές Αγκαλιές’  και φέτος η ΚΕΑΝΙΤΑ, με έντονη την κοινωνική υπευθυνότητα, έδωσε ακόμα πιο μεγάλο φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη μεγάλη γιορτή και άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας το Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου που συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των πρόωρων μωρών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από την πρόωρη γέννηση. Αυτούσια, όλα τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση που ανήλθαν στο καταπληκτικό ποσό των €19,000 θα δοθούν στο Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου.
 
Η brand manager της ΚΕΑΝΙΤΑ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε «Νιώθω πολύ συγκινημένη που για μια ακόμα φορά καταφέραμε όχι μόνο να προσφέρουμε στους μικρούς φανατικούς οπαδούς του brand ένα ξέφρενο πάρτι αλλά και να χαρίσουμε μέσω του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου ‘ένα χαμόγελο σε μια ψυχή’ παρέχοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Η ΚΕΑΝΙΤΑ βρίσκεται όπως πάντα κοντά στα παιδιά δημιουργώντας γι’ αυτά ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης και ενθαρρύνοντας τα να προσφέρουν στην κοινωνία και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση, τις εταιρείες Μιτσίδης και ΚΡΙ-ΚΡΙ και το Πανεπιστήμιο Frederick που στήριξαν με τη συμμετοχή στους στην εκδήλωση, τους εθελοντές  μας, αλλά και όλο τον κόσμο που ήρθε για να γιορτάσει μαζί μας τα πιο μεγάλα γενέθλια, τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ».
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»