Άψογα πόδια χωρίς ευρυαγγείες με Remescar

Στις 14  και στις 21 του Μάη, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγεμα, η Remescar προωθώντας το ‘έξυπνο’ προϊόν Remescar Spider Veins, που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα μικρά διεσταλμένα αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα  – κυρίως στα πόδια -, διοργάνωσε δυο πολύ ενδιαφέροντα δρώμενα, στους χώρους των Mall of Cyprus στη Λευκωσία, και στο My Mall στη Λεμεσό.
 
Σε έντονα καλοκαιρινό, αλλά και δροσερό σκηνικό, με θαλασσινές εικόνες, ευχάριστες παραστάσεις και σλόγκαν της εκστρατείας της Remescar ‘legs with confidence’, η Αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 2016, Αθηνά Λοΐζου, φορώντας ένα κατακόκκινο φουστάνι που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, λικνιζόταν με αυτοπεποίθηση στην ανθοστόλιστη αιώρα που δέσποζε του σκηνικού, ενώ οι άνθρωποι της Remescar διένειμαν ειδικά κουπόνια στους επισκέπτες των Malls, για να τα συμπληρώσουν και να συμμετάσχουν σε κλήρωση, με έπαθλο για τους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες, 2 κρέμες Remescar αξίας €60.


Είναι γνωστό ότι περίπου 70% των γυναικών και 40% των ανδρών υποφέρουν από κάποια μορφή πάθησης των φλεβών. Η Remescar παρέχει την υποστήριξη που απαιτεί το δέρμα, κυρίως σε περιοχές όπως αυτές των ποδιών.
 
Το σύνθημα της Remescar σταθερό. Το καλοκαίρι είναι εδώ. Χαρείτε το χωρίς έννοιες και ενδοιασμούς. Χαρείτε το με Remescar Spider Veins.
 
Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, το σκηνικό που στήθηκε ήταν άκρως εντυπωσιακό και καλοκαιρινό, ενώ οι τυχερές της κλήρωσης, στη Λευκωσία, οι κυρίες Πόπη Ανδρέου, Παρασκευή Χριστοφίδου, Άντρη Κωνσταντίνου, και στη Λεμεσό, οι κυρίες Τζωρτζίνα Κωνσταντίνου, Nadia Lysova, Ιωάννα Γαβριήλ, κέρδισαν από δυο κρέμες της Remescar, συνολικής  αξίας €60.

 


Remescar ‘legs with confidence’.
  

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη