Lush Beach Bar Resto: Για όλες τις ώρες της μέρας

Το Lush Beach Bar Resto λειτουργεί στην πόλη της Λάρνακας από το 2011, αποδεικνύοντας ότι έχει κερδίσει τους δικούς του θαμώνες που το προτιμούν για τις εξόδους τους. Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία του καθαρού λευκού, από καλό φαγητό, αλλά και από την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού.

 

Προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς εκεί μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαλαρούς ρυθμούς και καφέ, να απολαύσεις το γεύμα σου ή το δείπνο σου, αλλά και να τελειώσεις τη μέρα σου με ένα κοκτέιλ και καλή μουσική, όλα με θέα τη θάλασσα. Η δημιουργική κουζίνα του εστιατορίου συνδυάζει τις μεσογειακές γεύσεις με τις ασιατικές, δίνοντας στον πελάτη πολλές επιλογές. 

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γευστικά ιαπωνικά πιάτα, ωραίο sushi, αλλά και πιο παραδοσιακά πιάτα, έτσι υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα! Το πιάτο με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι το Chicken Orzotto, ωστόσο εγώ ξεχωρίζω το Pappardelle Beef, που στα υλικά του συναντάμε σπιτικές παπαρδέλες με λεπτές λωρίδες βοδινού φιλέτου και μανιτάρια με πλούσια κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας. Αν το επισκεφθείτε, πάντως, μην παραλείψετε το γλυκό! Η ζεστή σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια ή μαστίχα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε!
 


 
Ο chef που ανακατεύει τις παραδοσιακές γεύσεις με τις ασιατικές

Ο chef του εστιατορίου, Παντελής Δημοσθένους, ήταν μόλις 10 ετών όταν κατάλαβε ότι η σχέση του με τη μαγειρική ήταν ιδιαίτερη. Η γιαγιά του, την οποία και θεωρεί την καλύτερη μαγείρισσα, έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει να ασχολείται με την κουζίνα και την τέχνη του καλού φαγητού.

 

 


Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Σπαγγέτι με μύδια, σος ντομάτας και φρέσκο βασιλικό.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;

Ελαιόλαδο.

Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;

Φρέσκα υλικά, καλή υφή και αρμονία γεύσεων.
 
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;

Όσον αφορά το φαγητό, σταθερότητα στις γεύσεις και ένα ωραία παρουσιασμένο πιάτο. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση, όλοι οι πελάτες μας είναι καλεσμένοι μας πάνω απ’ όλα, και η φιλική προσέγγιση και άμεση εξυπηρέτηση είναι στην κορυφή της Lush κουλτούρας.
 


 
 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!