Η Emirates επεκτείνει το δίκτυό της στην Ευρώπη σε 31 προορισμούς με επανεκκίνηση πτήσεων προς Βουδαπέστη, Μπολόνια, Λυών, Ντίσελντορφ και Αμβούργο

 

 

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς τη Βουδαπέστη (από 21 Οκτωβρίου), Μπολόνια (1 Νοεμβρίου), Ντίσελντορφ (1 Νοεμβρίου), Αμβούργο (1 Νοεμβρίου) και Λυών (4 Νοεμβρίου), επεκτείνοντας το ευρωπαϊκό της δίκτυο σε 31 προορισμούς και προσφέροντας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο βολικές συνδέσεις μέσω Ντουμπάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η προσθήκη αυτών των πέντε προορισμών οδηγεί το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates σε 99 προορισμούς, καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να ανταποκρίνεται σταδιακά στη ζήτηση ταξιδιού, ενώ δίνει πάντα προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των πελατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων της.

Οι πτήσεις προς / από τη Βουδαπέστη και τη Λυών θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ οι πτήσεις προς / από Μπολόνια, Ντίσελντορφ και Αμβούργο θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα τις Παρασκευές και τις Κυριακές. Όλες οι πτήσεις προς τις πέντε πόλεις θα εκτελούνται με το Boeing 777-300ER, παρέχοντας ισχυρή χωρητικότητα φορτίου σε κάθε πτήση.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο emirates.com, στην εφαρμογή της Emirates, στα γραφεία πωλήσεων της Emirates, μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και σε διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία. Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν ή να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι, καθώς η πόλη έχει ανοίξει εκ νέου για τους επισκέπτες διεθνών επιχειρήσεων και αναψυχής.

Προορισμός Ντουμπάι: Από τις ηλιόλουστες παραλίες και την πληθώρα δραστηριοτήτων έως και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής παγκόσμιας κλάσης, το Ντουμπάι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς.

Το 2019, η πόλη υποδέχτηκε 16,7 εκατομμύρια επισκέπτες και φιλοξένησε εκατοντάδες διεθνείς συναντήσεις και εκθέσεις, καθώς και αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Το Ντουμπάι ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα SafeTravels από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) - το οποίο εγκρίνει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Ευελιξία και διασφάλιση: Οι πολιτικές κρατήσεων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους.

Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates για ταξίδια στις ή πριν από τις 31 Μαρτίου 2021, μπορούν να απολαύσουν γενναιόδωρους όρους και επιλογές εκ νέου κράτησης, εάν πρέπει να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Οι πελάτες έχουν τις επιλογές να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια ή να μετατρέψουν το εισιτήριό τους σε ταξιδιωτικό κουπόνι για χρήση έναντι οποιασδήποτε μελλοντικής αγοράς που σχετίζεται με την πτήση για τον εαυτό τους ή την οικογένεια και τους φίλους τους.

Τεστ COVID-19 PCR: Οι πελάτες της Emirates που χρειάζονται πιστοποιητικό τεστ PCR COVID-19 πριν από την αναχώρηση από το Ντουμπάι, μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές τιμές στο Αμερικανικό Νοσοκομείο και στις δορυφορικές κλινικές τους στο Ντουμπάι, απλώς παρουσιάζοντας το εισιτήριο ή την κάρτα επιβίβασής τους. Διατίθενται επίσης δοκιμές στο σπίτι ή στο γραφείο, με αποτελέσματα σε 48 ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.emirates.com/flytoDubai

Δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για το κόστος που σχετίζεται με το COVID-19: Οι πελάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση, καθώς η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς κόστος, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν στην Emirates έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που πετούν στον πρώτο τομέα του ταξιδιού τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από την πρόσθετη διαβεβαίωση αυτής της κάλυψης, ακόμη και αν ταξιδεύουν προς άλλη πόλη μετά την άφιξή τους στον προορισμό τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες: www.emirates.com/COVID19assistance.

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν προϊόντων υγιεινής όπου περιέχονται μάσκες, γάντια, απολυμαντικό χεριών και αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety.

Απαιτήσεις εισόδου για τουρίστες: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/flytoDubai

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!