Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

SCALE: A pure fine-dining experience

  11/09/2020 13:13
SCALE:  A pure fine-dining experience

SCALE: A pure fine-dining experience

  11/09/2020 13:13
 
Ένα μοναδικά σχεδιασμένο εστιατόριο στη καρδιά της Λευκωσίας, δεσπόζει στο ισόγειο του νεοαφιχθέντος MAP Boutique Hotel.
 
 
Συστήνεται στο κοινό της πρωτεύουσας και μοιράζεται μαζί μας την ισορροπημένη φιλοσοφία του SCALE Restaurant μέσα από ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού, εμπνευσμένο από τη γαστρονομική κουλτούρα της Μεσογείου.
 
Το μενού είναι μία εξαιρετική γευστική πρόταση που φέρει την υπογραφή του Eλλαδίτη σεφ παγκόσμιας κλάσης Διονύση Ζαχαρόπουλου.
 
Το μενού είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό και εξωτερικό του εστιατορίου, το γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο σχεδιάστηκε γύρω από την έννοια της ισορροπίας.
 
Η θεμελιώδης φιλοσοφία του SCALE εστιάζει στο γεγονός ότι συνδυάζει ένα μείγμα πρακτικών υψηλής ποιότητας κουζίνας, με την ιδιαίτερη εναλλαγή και ισορροπία των ποικίλων γευστικών γεύσεων του νησιού και την απόλαυση της ζωής.
 
 
Συνδυάζοντας μοναδικές συνταγές και απαράμιλλα τοπικά αρώματα με υλικά υψηλής ποιότητας, στο μεσημεριανό μενού του εστιατορίου που μόλις λανσαρίστηκε, συναντάμε πιάτα όπως η σαλάτα με φαγόπυρο, το Seabass Tartare, το Pork Neck, και το Orange Parfait.
 
Στο βραδινό μενού, ξεχωρίζουν το Cuttlefish risotto, το Cretan pasta, το Octopus a la plancha, το Duet of lamp και το επιδόρπιο με μαστίχα.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι μπορεί κανείς να επισκεφθεί το εστιατόριο και από νωρίς το πρωί για να απολαύσει ένα πολύ υψηλού επιπέδου breakfast menu ξεκινώντας έτσι υπέροχα την μέρα
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας