Beefeater - Ο trendsetter στον απολαυστικό κόσμο του gin

 
 
To gin ανέκαθεν ήταν μέρος του pop culture, διαμορφώνοντας και θέτοντας τα trends ακόμη και σήμερα. Ήταν ο πρωταγωνιστής σε αμέτρητες ταινίες, τραγούδια, διαφημίσεις και για τους απανταχού gin drinkers, είναι μέρος του τρόπου ζωής τους, σε πολλές στιγμές κοινωνικών συναπαντημάτων.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Χωρίς καμία αμφιβολία, οι περισσότερες «εμφανίσεις» του gin έχουν γίνει στο Λονδίνο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του κόσμου που θέτει και ορίζει τα trends εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Στο Λονδίνο, εν μέσω των διαρκών εναλλαγών, γεννήθηκε και το Beefeater. Η ιστορία του ξεκινά το 1820, αλλά είναι το 1883 που ο δημιουργός του James Burrough – ένας φιλόδοξος φαρμακοποιός με μεγάλο πάθος για το gin, που πειραματίζεται συνεχώς και δημιουργεί νέες πρωτότυπες μίξεις του δίνει το όνομα Beefeater προς τιμή των φρουρών του περίφημου «Tower of London».

Αυθεντικό Λονδρέζικο

Το Beefeater είναι το μοναδικό premium gin στον κόσμο που εξακολουθεί να παράγεται στην πόλη του Λονδίνου και αυτό του δίνει τον αυθεντικό, Λονδρέζικο χαρακτήρα του. Το πρώτο Beefeater παράχθηκε στο Chelsea, ωστόσο, η άμεση δημοτικότητά του οδήγησε στην ανάγκη για μεγαλύτερη παραγωγή με αποτέλεσμα τη μεταστέγαση του στο αποστακτήριο Montford Place στην περιοχή Kensington. Η αυθεντική συνταγή του Beefeater έχει παραμείνει αναλλοίωτη από τον 19ο αιώνα, δημιουργώντας ένα premium gin με γεμάτο σώμα και υπέροχα ισορροπημένη γεύση.

«Ευέλικτο και κοινωνικό»

Ο 20ος αιώνας διαμόρφωσε την εικόνα του gin ως ένα cool και «έξυπνο» ποτό, βασικό συστατικό των trends, του pop culture και των αμέτρητων γευστικών και πασίγνωστων cocktail που δημιουργηθήκαν, ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης περιέργειας και αναζήτησης για κάτι καινούργιο.

Για το Beefeater, ο 20ος αιώνας ήταν καθοριστικός για την πορεία του στην κυριαρχία, ως η πρώτη επιλογή του καταναλωτικού κοινού. Στην κατεύθυνση αυτή βοήθησε ουσιαστικά και ο ερχομός του Master Distiller, Desmond Payne, που έφερε μαζί τον ιδανικό συνδυασμό ταλέντου και νέων ιδεών για την εξέλιξη του Beefeater gin.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του Desmond Payne για τον χαρακτήρα του Beefeater, ως «ευέλικτο και κοινωνικό». Ευέλικτο γιατί όπως εξήγησε «ένας καλός bartender μπορεί να το οδηγήσει σε όποια κατεύθυνση θελήσει. Aς μη ξεχνάμε ότι η απόλαυση ενός κοκτέιλ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον δημιουργό τους και οι σημερινοί bartender πιστεύω ότι είναι καλύτεροι από κάθε άλλη εποχή». Κοινωνικό γιατί «αν βρεθείς σε κάποιο πάρτι πρέπει να είσαι κοινωνικός και για μένα ένα καλό τζιν είναι η καλύτερη παρέα για να το πετύχεις».

Τα πιο δυναμικά trends έρχονται από τους τολμηρούς

Ερχόμενοι στο σήμερα, στον 21ο αιώνα, το gin εξακολουθεί να είναι ο trendsetter για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια το gin, ανεβαίνει συνέχεια και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των mixologists και των spirit lovers. Αστέρι της κατηγορίας είναι το Beefeater, το μοναδικό που παράγεται από το 19ο αιώνα στην καρδιά του Λονδίνου και φλερτάρει με τη φινέτσα, την κομψότητα και τη γευστική πολυτέλεια. Εμπερικλείοντας τη δημιουργικότητα όλων εκείνων που τολμούν να εκφραστούν, το Beefeater έγινε ο πρωταγωνιστής της κοινωνικής επιστήμης, συμβαδίζοντας με την εξέλιξη του Λονδίνου και αποτελώντας τη νούμερο ένα προτίμηση για αμέτρητους φίλους του gin.

Πρόκειται για το αγαπημένο premium gin διεθνώς αναγνωρισμένων bartenders, και έχει ψηφιστεί ως το Κορυφαίο Gin περισσότερες φορές από κάθε άλλο, τα τελευταία 10 χρόνια.Το Beefeater μετρά περισσότερα από 150 βραβεία από διεθνής οργανισμούς όπως το International Spirits Challenge, International Wine & Spirit Competition το San Francisco World Spirits Competition και πολλά άλλα

Αντικατοπτρίζοντας τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του Λονδίνου, το Beefeater είναι διαθέσιμο στην Κύπρο σε τρείς διαφορετικές εκδοχές. Το κλασικό Beefeater London Dry Gin, το εξαιρετικό ultra-premium Beefeater 24, αλλά και το συναρπαστικό Beefeater Pink.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Beefeater Gin, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

 

 

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!