Η Tonia Buxton πρωταγωνιστεί στο My Cyprus Insider ως η πρώτη Guest Blogger

Μέσω της εξειδικευμένης ιστοσελίδας mycyprusinsider.com θα επικοινωνεί με τους fans της γεύσης και όχι μόνο, καθ’ όλη της διάρκεια του Ιουνίου, η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια, σεφ και συγγραφέας Tonia Buxton, η οποία έχει επιλεγεί ως η πρώτη guest blogger, που θα φιλοξενηθεί στη νέα ενότητα «Flavours of Cyprus» που παρουσιάζει το ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Στραγγάτο! Προβάλλοντας δικές της συνταγές, εμπνευσμένες από την κυπριακή κουζίνα, η Tonia Buxton θα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να τις απολαύσουν για πρώτη φορά online. Mε συνταγές ιδιαίτερα προσαρμοσμένες στους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες, η Τonia θα προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι παρουσιάζοντας υλικά του τόπου μας, όπως ακριβώς στο Eat Greek for a Week. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τις προσωπικές τις προτιμήσεις και συμβουλές για την ετοιμασία κάθε ενός πιάτου ξεχωριστά. 

«Το My Cyprus Insider αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα, αφού ενημερώνομαι συνεχώς για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο μας, μέσα από την insider ματιά της συντακτικής ομάδας, που δεν περιορίζεται στα τετριμμένα, αλλά παρουσιάζει καθημερινά και με δημιουργικότητα καινούργια σημεία που μπορούν τόσο οι ξένοι, όσο και οι κύπριοι να ανακαλύψουν. Έτσι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτή τη guest blogger συνεργασία», ανέφερε η Tonia Buxton. «Η κυπριακή κουζίνα αποτελεί το φαγητό της κληρονομιάς μου. Είναι το σπίτι μου. Όταν είσαι κύπρια γεννημένη εκτός Κύπρου, βασίζεσαι σε πάρα πολλά πράγματα που σε παραπέμπουν στην πατρίδα, με τις γεύσεις και τις μυρωδιές να αποτελούν το πιο συναισθηματικό ταξίδι. Η Κύπρος, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, απολαμβάνει τα καλύτερα τόσο από την Ανατολή όσο και από τη Δύση σε ότι αφορά στις πρώτες ύλες», πρόσθεσε.

Με τη Tonia Buxton να αποτελεί την πρώτη guest blogger, από μια σειρά προσωπικοτήτων που έχουν επιλεγεί και θα φιλοξενηθούν, το mycyprusinsider.com, ετοιμάζεται να σαγηνέψει και τους λάτρεις του καλού φαγητού και ευρύτερα των γεύσεων, προτάσσοντας τις εξαιρετικές τοπικές γεύσεις, την πολύχρωμη κουλτούρα και τη μακρά ιστορία και παράδοση, μέσω της νέας κατηγορίας Flavours of Cyprus, που παρουσιάζει το ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Στραγγάτο! Μέσω αυτής της κατηγορίας, το mycyprusinsider.com, θα επιδιώξει να μεταφέρει εντός και εκτός συνόρων τα «μυστικά» της κυπριακής γαστρονομίας. 

Οι συνταγές της Tonia Buxton θα βρίσκονται κάθε εβδομάδα από τις 8 Ιουνίου 2016 στο mycyprusinsider.com για ένα μήνα, με τακτικές ενημερώσεις και στα κανάλια της ιστοσελίδας σε  Facebook, Instagram και Twitter.
  

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!