Η ΙΚΕΑ φέρνει το καλοκαίρι στο σπίτι σας με εύκολες λύσεις και όμορφες ιδέες.

 
 

Αν υπάρχει μια εποχή που αγαπάμε όλοι, είναι το καλοκαίρι.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Ο ήλιος, η θάλασσα και η χαλάρωση είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που το περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία. Ακόμα και αν οι μέρες της καλοκαιρινής μας άδειας δεν είναι πολλές, μπορούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο να κρατήσει λίγο περισσότερο, ανανεώνοντας τη διακόσμηση του σπιτιού μας με εύκολες και οικονομικές λύσεις που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.
 
Οι προτάσεις της ΙΚΕΑ θα γεμίσουν με χρώμα και φως την καθημερινότητά μας και θα μας βάλουν σε mood διακοπών.

Το καλοκαίρι η ζωή στο σπίτι μεταφέρεται έξω. Απολαύστε τον ήλιο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα από μια άλλη εποχή, με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της ΙΚΕΑ, SOLBLEKT. Τα τροπικά μοτίβα και τα ζωηρά χρώματα της σειράς θα προσθέσουν μια πιο χαλαρή νότα στον χώρο σας.

Οι ομπρέλες της σειράς SOLBLEKT, θα σας δώσουν την κατάλληλη προστασία την ώρα που χαλαρώνετε σε μια ξαπλώστρα παραλίας στον κήπο του σπιτιού σας, διαβάζοντας το βιβλίο σας ή παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά.
 

 
Μια αιώρα είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε μια ξεκούραστη ημέρα του καλοκαιριού. Το ελαφρύ λίκνισμά της θα σας βοηθήσει να απολαύσετε καλύτερα τον μεσημεριανό σας ύπνο. Το ρετρό, φωτεινό μοτίβο της αιώρας από τη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ, SOLBLEKT, θα σας βάλει αμέσως σε καλοκαιρινή διάθεση! Τοποθετήστε την εύκολα στην αγαπημένη σας γωνιά και ξαπλώστε εκεί με τις ώρες. Αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα, τοποθετήστε το διαχωριστικό παραβάν της σειράς, που θα λειτουργήσει και προστατευτικά ενάντια στον ήλιο ή τον άνεμο.
 
Καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μεταφέρετε τις συναντήσεις στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας ένα φιλόξενο καθιστικό με τα έπιπλα της σειράς APPLARO.
 
 
 
Καλέστε τους φίλους σας για ένα ξεχωριστό γεύμα που θα θυμούνται για καιρό, κάνοντας τον χώρο να μυρίζει καλοκαίρι. Συνοδεύστε το γεύμα σας με δροσερή σπιτική λεμονάδα που θα τοποθετήσετε στο δοχείο με βρύση KALASFINT και θα τη σερβίρετε στα ποτήρια της σειράς SOMMARLIV.
 
 
 
Τα πουφ εξωτερικού χώρου OTTERON, με τα ζωηρά τους χρώματα θα ανανεώσουν τη βεράντα σας. Επίσης, θα είναι η ιδανική λύση αν χρειάζεστε έξτρα καθίσματα για τους καλεσμένους σας αλλά λειτουργούν τέλεια και ως τραπεζάκι αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο ή ως υποπόδιο για τις ώρες χαλάρωσης.


 
 
Περιποιηθείτε την αυλή σας τοποθετώντας μερικά φυτά σε γλάστρες ή σε ένα κασπό VALLMOFRON, που είναι χειροποίητο και ξεχωριστό. Αν προτιμάτε το χρώμα, επιλέξτε το κεραμικό κασπό GRADVIS. Τα τεχνητά φυτά είναι επίσης μια καλή λύση σε περίπτωση που δεν έχετε ταλέντο στην κηπουρική. Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τεχνητών φυτών που μοιάζουν με αληθινά.
 
Τα ηλιακά φωτιστικά της σειράς SOLVINDEN είναι η ιδανική επιλογή φωτισμού για τον κήπο καθώς σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια  αλλά και να δώσετε χρώμα και στιλ στην διακόσμηση του κήπου σας.


Κάντε τον χώρο σας πιο ατμοσφαιρικό τοποθετώντας φαναράκια ROTERA περιμετρικά στον κήπο σας.
 

 
Αν είστε λάτρης του κινηματογράφου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο θερινό σινεμά στον κήπο του σπιτιού σας εύκολα και γρήγορα,  τοποθετώντας ένα λευκό σεντόνι στον τοίχο για οθόνη και φέρνοντας το λάπτοπ σας και έναν προτζέκτορα. Προσθέστε διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και χαλιά, όπως αυτά της συλλογής GRACIOS που είναι ανθεκτικά και προσφέρουν χρώμα όπου κι αν τα τοποθετήσετε.

Είτε θέλεις να μετατρέψεις τον κήπο σου στο σημείο συνάντησης της παρέας είτε προτιμάς να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό ησυχαστήριο στον εξωτερικό σου χώρο, οι καλοκαιρινές επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά της ΙΚΕΑ θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι.
 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»