Limassol Del Mar Ασταμάτητο, ασύγκριτο, μοναδικό

 


Το πολυβραβευμένο έργο Limassol Del Mar συνεχίζει ακάθεκτο τις εργασίες του με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο και επιβλητικό αυτό έργο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Από τη μέρα επαναλειτουργίας των εργοταξίων, η κατασκευαστική ομάδα του Limassol Del Mar έχει ολοκληρώσει σημαντικές εργασίες στον εσωτερικό χώρο των κτηρίων Α και Β, ενώ στο τρίτο και τελευταίο οικοδόμημα του έργου έχουν, μέχρι στιγμής, ολοκληρωθεί ήδη 13 όροφοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος της κατασκευαστικής ομάδας του Limassol Del Mar είναι η σκυροδέτηση τουλάχιστον 2 ορόφων κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα, στα δύο πρώτα κτήρια έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στεγανοποίησης και οι εσωτερικοί διαχωριστικοί τοίχοι καθώς και η τοποθέτηση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί οι εξωτερικές αλουμινένιες συρόμενες πόρτες και παράθυρα, οι επενδύσεις τοίχων και πατωμάτων, αλλά και τα κιγκλιδώματα βεραντών. Συνεχίζεται η τοποθέτηση των ξυλουργικών εργασιών όπως κουζίνες, πόρτες, ερμάρια και άλλα. Επίσης έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των κλιματιστικών εγκαταστάσεων καθώς και η προετοιμασία για το βάψιμο και την επένδυση της εξωτερικής όψεων των κτηρίων με αλουμίνιο.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από της πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από διαμερίσματα πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, spa, καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.


Το Limassol Del Mar είναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου.
 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»