Το Caffe Nero έρχεται στην πόρτα μας μέσω του Bolt Food app!

 


Το Caffè Nero φέρνει πλέον τον υπέροχο, πλούσιο και αρωματικό καφέ του στην πόρτα μας μέσω της πλατφόρμας της Bolt Food.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το αγαπημένο Italian style coffee house, γνωστό για τον εξαιρετικά υψηλής ποιότητας καφέ του, έχει αναδειχθεί ως η «καλύτερη μάρκα και ποιότητα καφέ» στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ παρέχει την απόλυτη ζεστή, χαλαρωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα απόλαυσης στους χώρους του. Αυτή η μοναδική αίσθηση, έρχεται πλέον και μας βρίσκει, στο σπίτι και το γραφείο μας.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε ρόφημα, ζεστό ή κρύο, μεταξύ Americano, Freddo Espresso, Milano Hot Chocolate, τσάι, Frappe Milkshakes και Fruit Boosters όπως επίσης φρέσκα snacks, εμπνευσμένα από το deli style food, στην άνεση του σπιτιού σας, ή στο γραφείο όπως ακριβώς θα τα απολαμβάνατε σε οποιοδήποτε Caffè Nero. Επίσης, για τους λάτρεις του καφέ, το Caffè Nero, προσφέρει συσκευασίες από φρέσκο καβουρδισμένο καφέ για να μπορείτε να τον φτιάχνετε στο σπίτι σας, οποιαδήποτε ώρα, με καλή παρέα ή την οικογένειά σας.

Πλέον, εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Bolt Food που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο AppStore, μπορούμε να απολαμβάνουμε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας τα χειροποίητα προϊόντα του Caffè Nero. Μέχρι στιγμής τα Caffè Nero στην Έγκωμη, Mackenzie, Δασούδι, Μόλο και Αγλαντζιά, έχουν ήδη ξεκινήσει τα «Caffè Nero Home Deliveries» με μεγάλη επιτυχία και σύντομα τα υπόλοιπα Caffè Nero στο νησί θα ανοίξουν τις υπηρεσίες τους για εξυπηρέτηση.
 
Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ανέπαφες πληρωμές και παράδοση, ζωντανή παρακολούθηση της παραγγελίας όπως επίσης και ζωντανή υποστήριξη μέσω της εφαρμογής όποτε χρειάζεται.
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!