Η Εpic βρίσκεται δίπλα σ’ αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη

 
 
 
 
Παρόλο που οι μέρες της καραντίνας είναι δύσκολες για όλους, δεν τις περνάμε όλοι με την ίδια δυσκολία.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Ο αναγκαίος περιορισμός γίνεται πιο ανεκτός αν είμαστε με την οικογένεια ή τους αγαπημένους μας. Δεν είναι όμως όλοι τόσο τυχεροί.
 
Υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν τεράστια πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους: άνθρωποι με κινητικά θέματα, ηλικιωμένοι, ανήκοντες σε ευπαθείς ομάδες, χωρίς οικογενειακό ή φιλικό κύκλο, χωρίς στήριξη.
 
Για όλους αυτούς δημιουργείται ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού υπό το γενικό συντονισμό του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ.
 
Για όλους αυτούς η Εpic είναι εδώ.
 
Να υποστηρίξει και να εφοδιάσει, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος.
 
Έτσι, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ, η Εpic δημιούργησε ένα διπλό πρόγραμμα υποστήριξης.
 
Εξοπλίζει εθελοντές που οργανώνονται σε όλες τις πόλεις, διευκολύνοντάς στη σημαντική αποστολή τους να μεταφέρουν αναγκαίες προμήθειες στα σπίτια αποκλεισμένων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
 
Επιπλέον, στηρίζει απευθείας τα ευάλωτα νοικοκυριά χρηματοδοτώντας προϊόντα πρώτης ανάγκης, για να μην στερηθεί κανένας τα απαραίτητα για την αξιοπρεπή καθημερινή του διαβίωση. Συγκεκριμένα, η Epic παραχωρεί τον στόλο των αυτοκινήτων της στη διάθεση της εθελοντικής ομάδας του Επιτρόπου Εθελοντισμού ώστε να μπορούν να μεταφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης στα σπίτια όσων τα χρειάζονται, σε όλη την Κύπρο.
 
Παράλληλα, διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία και το συντονισμό των εθελοντών προσφέροντας δωρεάν 160 πακέτα τηλεφωνίας με δωρεάν χρόνο ομιλίας και mobile data.
 
Τέλος, έχει ανοίξει λογαριασμό σε υπεραγορές σε όλες τις πόλεις έτσι ώστε οι εθελοντές να εφοδιάζονται με τις αναγκαίες προμήθειες που θα μεταφέρουν σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
 
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα, ο κ. Γιάννης Γιαννάκη, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σχολίασε: «Ευχαριστώ την Epic για την συνεισφορά της στην καταπολέμηση αυτού του ιδιότυπου κοινωνικού αποκλεισμού και την στήριξη της προς τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο πρόγραμμα.
 
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που σήμερα δημιουργούν στην Κύπρο ένα νέο υπόδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς, το οποίο πρέπει να βρει μιμητές, μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
Μαζί, θα τα καταφέρουμε να υπερβούμε την κρίση. Μέχρι τότε όμως, κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του».
 
Από την πλευρά της Epic, o CEO της εταιρείας κ. Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε: «Μπορεί να χρειάζεται να μένουμε σπίτι αλλά κανένας δεν χρειάζεται να νιώθει μόνος του αυτή την περίοδο. Η Epic θα κάνει αυτό που πρέπει: Θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για βοήθεια. Ευχαριστώ τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ιδιαίτερα τη διαρκώς αυξανόμενη ομάδα των εθελοντών του, που προσφέρει στήριξη και φροντίδα. Αν έχει κάτι να κερδίσει η κοινωνία μας από την περιπέτεια αυτή, είναι ένα δυνατό κύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρέπει να διατηρήσουμε. Σήμερα όμως ας φροντίσουμε να μη μείνει κανείς μόνος».
 
#ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΕνωμένοι #ΚανείςΜόνος 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της