Η Toyota Κύπρου στο πλευρό του SUPPORTCY

 

Με τον περιορισμό της ελεύθερης μετακίνησης να αποτελεί νέα πρόκληση για την κοινωνία μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και με τη διάρκεια της κατάστασης αυτής να παραμένει άγνωστη, η εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση των προσπαθειών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης ενάντια στην πανδημία COVID-19, ανταποκρίθηκε άμεσα, παρέχοντας υβριδικά οχήματα Toyota για την κάλυψη των απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο οργανισμός Reaction σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα SupportCy.

Το SupportCy είναι το υποστηρικτικό δίκτυο εταιρειών και οργανώσεων που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου έχοντας, ως κύριο συνεργάτη τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Reaction, και ως μέγιστο στόχο να συμβάλει στο έργο της Πολιτείας, όπου μέσα από τις εργασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μελών του Δικτύου, ενισχύονται οι προσπάθειες των κρατικών θεσμών, φορέων και άλλων αρχών στη μάχη ενάντια του COVID-19.

Το δίκτυο SupportCy υποστηρίζει επίσης έμπρακτα τα κινητά συνεργεία που ανακοίνωσε πρόσφατα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη ατόμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν από την οικία τους και δεν έχουν κανένα άλλο τρόπο να προμηθευτούν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Επιπρόσθετα, μεταξύ των προσώπων που εξυπηρετούνται περιλαμβάνονται επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα του κορωνοϊού, τα οποία έχουν τεθεί ονομαστικά σε καθεστώς αυτοπεριορισμού στις οικίες τους από το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος, η εταιρεία με σθένος ενθαρρύνει όλα τα μέλη της κοινωνίας να αναγνωρίσουν το έργο των επαγγελματιών υγείας που αγωνίζονται για την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ευχή της Toyota Κύπρου είναι όπως όλοι μαζί βγούμε πιο δυνατοί ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. #stayhome #staysafe

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»