Δύο Χαρμάνια, αμέτρητες επιλογές Starbucks® Blonde Roast ή Starbucks® Signature Roast;

 
Η έναρξη της νέας χρονιάς αποτελεί την ιδανική περίοδο για να ανακαλύψετε τις δικές σας γευστικές προτιμήσεις στα Starbucks σχετικά με το χαρμάνι της επιλογής σας στα αγαπημένα σας ροφήματα με βάση τον espresso και όχι μόνο! Ειδικά γι’ αυτήν την περίοδο, μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε ένα από τα τρία λαχταριστά Blonde Macchiatos καθώς και να ανακαλύψετε την νέα μοντέρνα συλλογή από εξαιρετικής ποιότητας αξεσουάρ καφέ και τσαγιού.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Starbucks® Blonde Roast ή Starbucks® Signature Roast;
Είναι σημαντικό για εμάς να έχετε εσείς πάντα τη τη δύναμη της επιλογής. Blonde Roast και Signature Roast αποτελούν τις δύο βασικές επιλογές χαρμανιού για όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks.
 
 
 
 
 
 
 
 
Τον Starbucks® Blonde Roast τον διακρίνει ένα ήπιο, διακριτικά γλυκό και ταυτόχρονα δυναμικό προφίλ. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το καβούρδισμα των κόκκων καφέ σε ελαφρώς χαμηλότερη θερμοκρασία από το κλασικό χαρμάνι Starbucks® Signature Roast. Ως αποτέλεσμα, ο Blonde Roast διαθέτει μια εκλεπτυσμένα απαλή γεύση με νότες κίτρου και ζωηρή οξύτητα. Ιδανικό χαρμάνι για όσους επιθυμούν ένα ελαφρύτερο καβουρδισμένο χαρμάνι με απαλή και συνάμα πιο γλυκιά γεύση στον καθημερινό τους καφέ.  

 

 
Ο Starbucks® Signature Roast, με σκούρο καβούρδισμα, χαρακτηρίζεται για  το πλούσιο άρωμα και του τις νότες καραμέλας.  Αυτό το χαρμάνι δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70 μετά από πολλούς μήνες δοκιμών και συνδυασμών διαφορετικών κόκκων καφέ. Οι ποικιλίες από την Λατινική Αμερική δίνουν την ελαφριά οξύτητα, ενώ οι ποικιλίες από την Ασία / Ειρηνικό προσδίδουν το πικάντικο άρωμα του.
Η επιλογή είναι μόνο δική σας. Οι baristas των Starbucks είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν γευστικά και να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους γύρω από τον καφέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους ρωτήσετε και να αφεθείτε να σας ταξιδέψουν βήμα-βήμα στη κάθε σας εξερεύνηση.

 
Νέα Blonde Macchiatos
Τα Μacchiatos ροφήματα στα Starbucks έχουν μια πολύχρονη ιστορία και παράδοση, αφού αποτελούν αγαπημένη επιλογή για πολλούς λάτρεις του καφέ. Αυτόν τον χειμώνα, τα Starbucks σας προσφέρουν στιγμές ζεστασιάς μέσα από δύο νέες υπέροχες επιλογές Macchiato, με το απαλό χαρμάνι Starbucks® Blonde Roast.
 
Vanilla Bean Blonde Roast Macchiato: Απολαυστικός συνδυασμός φρέσκου γάλακτος στον ατμό, με βανίλια, και espresso. Γαρνίρεται με μια μοναδική γλυκιά σως από κόκκους βανίλιας.
 
Roasted Hazelnut Blonde Roast Macchiato: Η αποθέωση του φουντουκιού καθώς φρέσκο γάλα στον ατμό, γίνεται ένα με τη γλυκιά γεύση του φουντουκιού και του espresso και ολοκληρώνεται με σως φουντουκιού.
 
Golden Honey Blonde Roast Macchiato: Αρμονικός συνδυασμός φρέσκου γάλακτος στον ατμό, με σκόνη κουρκουρμά, και espresso και κορύφωση με μια γλυκιά σως από μέλι.
 

 
Οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ στα Starbucks
Στα καταστήματα Starbucks θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για τον καφέ, το τσάι και το νερό όπως κούπες, θερμός, μπουκάλια νερού, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια σε μοντέρνα σχέδια και διαφορετικά χρώματα με έμφαση στο bronze.
 
Κάθε φορά που φέρνετε το δικό σας θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι για το ρόφημά σας, κερδίζετε 25 λεπτά έκπτωση στα αγαπημένα σας ροφήματα. Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ανεξαρτήτως μεγέθους. Ένα μικρό ευχαριστώ που  με αυτόν τον τρόπο, που συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τα απορρίμματα πλαστικού!
 

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»