Νέο Wagamama στην Αγία Νάπα

Από την πρώτη στιγμή που το wagamama άνοιξε τις πόρτες του σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, κατόρθωσε να μας μυήσει στο δίπτυχο «σωστή διατροφή-απολαυστική εμπειρία» και να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων. Η κορυφαία διεθνής αλυσίδα επεκτείνεται, αποκτώντας το τέταρτο εστιατόριο wagamama, στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, σε ένα ιδιαίτερα κεντρικό σημείο κοντά στο Λιμανάκι.


Εμπνευσμένο από φιλοσοφία kaizen, το ολοκαίνουριο wagamama μας υποδέχεται σε ένα άριστα διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο με προσεγμένο μοντέρνο ντεκόρ σε απλές γραμμές, ζεστά χρώματα και ρομαντικό φωτισμό, στοιχεία που συνθέτουν μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Σε μία κεντρική τοποθεσία, κοντά στη θάλασσα, μπορεί πλέον κανείς να εξερευνήσει τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά της υψηλού επιπέδου ασιατικής κουζίνας.


Το μενού των εδεσμάτων του wagamama έχει πρόσφατα εισαγάγει νέες επιλογές που ξεπερνούν ακόμα και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών γούστων. Στον πυρήνα της ιαπωνικής γαστρονομίας μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε μέσα από τις εκπληκτικές πολύχρωμες παλέτες από sushi και tatakis, το ολόφρεσκο sashimi, τον πεντανόστιμο σολομό και την πλούσια ποικιλία από νουντλς ή ρύζι συνοδευόμενα από γνήσια κρεατικά και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με ιδιαίτερη τεχνική που κάνει το κάθε κομμάτι μοναδικό. Οι νέες γευστικές απολαύσεις έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων για τις εξαιρετικές συνταγές τους, αλλά και για τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.
Επισκεφτείτε λοιπόν το νέο wagamama στην Αγία Νάπα, χαλαρώστε στη μοναδική του ατμόσφαιρα και απολαύστε αγαπημένες σας γεύσεις ή ανακαλύψτε γευστικούς θησαυρούς από το ολοκαίνουριο kaizen μενού.

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας