Το Chivas Regal γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την απόλυτη συλλογή εορταστικών συσκευασιών-δώρου

 
Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και το Chivas Regal, καταφέρνει για ακόμα μια εορταστική περίοδο να μας εντυπωσιάζει με μια πλούσια γκάμα εορταστικών συσκευασιών-δώρου. Τέσσερα κορυφαία blends της γκάμας του Chivas Regal, τα Chivas 12 YO, Chivas XV YO, Chivas XV Gold Bottle και Chivas 18 YO διατίθενται φέτος σε ειδικές εορταστικές συσκευασίες που θα λατρέψουν οι λάτρεις του καλού ουίσκι. Η ειδική συσκευασία περιλαμβάνει 1 φιάλη 70cl του εκάστοτε blend και 2 συλλεκτικά ποτήρια που φέρουν το λογότυπο του Chivas Regal με ιδιαίτερο design και αισθητική, ειδικά φτιαγμένα ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ουίσκι, αλλά και να τα προσφέρουμε ως δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Το καθένα από τα blends έχει δημιουργηθεί με την κορυφαία εξειδίκευση και μαεστρία του Chivas Regal με σκοπό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του ουίσκι.
 
Το απαλό στην γεύση με πλούσιο σε άρωμα, Chivas 12 YO, αποτελεί ένα μίγμα από την καλύτερη βύνη που έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 χρόνια προσφέροντας γεύσεις από μέλι, Βανίλια και νότες ώριμου μήλου.
 
Πολυτελές, μοναδικό και εορταστικό, το Chivas XV είναι ένα ουίσκι ηλικίας τουλάχιστον 15 ετών, με επιλεκτικό φινίρισμα σε βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν κονιάκ, συνδυάζοντας έτσι την παράδοση και την καινοτομία σε μια μοναδική έκδοση. Η χρήση βαρελιών από Grande Champagne κονιάκ, προσφέρει μια πλούσια, εκλεπτυσμένη και βελούδινη ερμηνεία στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής Chivas Regal. Αυτός ο συνδυασμός, παρέχει το τέλειο προφίλ γεύσης, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του Chivas XV. H εορταστική συσκευασία-δώρου περιλαμβάνει το συγκεκριμένο blend στο κανονικό του μπουκάλι και σε χρυσό limited edition.
 
Τέλος, το πλουσιοπάροχο μείγμα του Chivas Regal 18 YO, που δημιουργήθηκε προσωπικά από τον Master Blender Κόλιν Σκοτ, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στη μύτη με αρώματα από βανίλια, πορτοκάλια, αποξηραμένα φρούτα όπως επίσης αμύγδαλα και κανέλλα.  Έχει βραβευτεί από το IWSC 2014 ως το “World’s Best Blended Scotch Whisky”, και οι ειδικοί δηλώνουν ότι μπορούν να εντοπίσουν μέχρι και 85 διαφορετικές γεύσεις σε κάθε σταγόνα.
 
Οι εορταστικές συσκευασίες του Chivas Regal είναι διαθέσιμες σε όλες τις κάβες καθώς και σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»