Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Oh Mon Lidl!

  27/09/2019 12:31
Oh Mon Lidl!

Oh Mon Lidl!

  27/09/2019 12:31
 
Από τις 23 έως τις 29 Οκτωβρίου η LIDL φέρνει άρωμα από Γαλλία στα καταστήματά της, διαθέτοντας κλασικές γαλλικές νοστιμιές, στην πιο αυθεντική τους μορφή αλλά και ένα μοναδικό διαγωνισμό.
Δοκιμάστε και ανακαλύψτε την φημισμένη γαλλική κουζίνα μέσα από μια ποικιλία προϊόντων και διάφορων εκλεκτών γλυκισμάτων.

Στη γαλλική εβδομάδα μπορείτε να βρείτε τα διάσημα παραδοσιακά γαλλικά γλυκίσματα Duc de Coeur όπως είναι η mousse au Chocolat και παγωτό Crème Brulee αλλά και πεντανόστημα ρολάκια με γέμιση τυρί. 
 
 
Συνοδέψτε τον καφέ ή τα ροφήματά σας με αυτά τα προϊόντα ή απολαύστε τα με κάθε ευκαιρία δίνοντας μια γαλλική νότα στην ημέρα σας.
 

Για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στο γεύμα σας, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το ιδιαίτερα και Εκλεκτά αλλαντικά, αφυδατωμένο με τον παραδοσιακό γαλλικό τρόπο, από υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας, Meat selection μια ποικιλία αλλαντικών Cold Cuts που σίγουρα θα τα λατρέψετε.
 

 «Oh mon Lidl!», θα αναφωνείτε συνέχεια στους διαδρόμους με τόσες γαλλικές γεύσεις γύρω σας. Μην μείνετε μόνο στις γεύσεις όμως, αφού μπορείτε να ταξιδέψετε στο μαγευτικό Παρίσι! Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρείτε στη Lidl Food Academy https://www.lidlfoodacademy.com.cy/   και απαντήστε σε μια απλή ερώτηση, μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι! Ο διαγωνισμός λήγει στις 29/9/2019.


 


Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/  
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_/


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας