Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Back to School: Η οργάνωση πάνω από όλα

  30/08/2019 15:05
Back to School: Η οργάνωση πάνω από όλα

Back to School: Η οργάνωση πάνω από όλα

  30/08/2019 15:05
 

 
Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μαζί του η επιστροφή στα θρανία. Εσύ είσαι έτοιμος για το μεγάλο come back;
 
 
Δες πως να οργανώσεις αποτελεσματικά και εύστοχα τη φετινή σχολική χρονιά, μέσα από 5 έξυπνα tips:
  • Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο γραφείο και τη σχολική τσάντα:  Μέσα στη χρονιά συγκεντρώνουμε αντικείμενα που δεν μας είναι και τόσο χρήσιμα. Είναι ώρα λοιπόν να τα ξεφορτωθούμε για μια καθαρή και τακτοποιημένη αρχή. Extra tip: Κάνε χώρο στα καινούρια σου τετράδια και βοηθήματα, ανακυκλώνοντας τα παλαιότερα ή ακόμα καλύτερα χαρίζοντάς τα σε όσους τα χρειάζονται.
  • Οργάνωσε το γραφείο σου: Θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο της σχολικής χρονιάς εκεί, γι’ αυτό εξοπλίσου με μια άνετη καρέκλα γραφείου, ώστε να αποφύγεις αργότερα τους πόνους της μέσης. Φρόντισε να τοποθετήσεις το γραφείο στο φωτεινότερο μέρος του δωματίου και βέβαια μην ξεχάσεις να επενδύσεις σε ένα έξυπνο φωτιστικό, που θα βοηθήσει να μην κουράζεις τα μάτια σου όταν διαβάζεις.
  • Ready, set, study! Μην αφήνεις το διάβασμα στην τύχη του! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να φτιάξεις μια to-do list με όσα χρειάζεται να μελετήσεις μέσα στη μέρα. Έτσι, όχι μόνο θα εκτοξεύσεις την παραγωγικότητά σου, αλλά θα έχεις καταγεγραμμένα όσα κατάφερες να ολοκληρώσεις με επιτυχία! Extra tip: Για να μην ξεχάσεις κανένα σημαντικό γεγονός, κατέγραψέ τα όλα σε μια όμορφη ημερολογιακή ατζέντα, που θα σου φτιάχνει τη διάθεση με τα μοναδικά της σχέδια.
  • Βάλε χρώμα! Εξοπλίσου με χρωματιστά post-it και μαρκαδόρους και φτιάξε το δικό σου κώδικα οργάνωσης. Σημείωσε με έντονα χρώματα όσα είναι απαραίτητα να γίνουν μέσα στη μέρα και με παλ αποχρώσεις όσα είναι προαιρετικά.
  • Καθάρισε το μυαλό σου: Ο πιο σημαντικός παράγοντας είσαι εσύ! Φρόντισε να επαναφέρεις το ωράριο του ύπνου σου και να προγραμματίσεις μια καλή διατροφή με υγιεινά σνακς και φρούτα.
 
Αν ακολουθήσεις τα 5 παραπάνω εύκολα tips, τότε να είσαι σίγουρος ότι η επιστροφή στα θρανία θα είναι ακόμα πιο εύκολη!
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας