Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Όμιλος Πηλακούτα οδηγεί με ασφάλεια τον Nicolas Cage στην Κύπρο

  16/07/2019 13:25
 O Όμιλος Πηλακούτα οδηγεί με ασφάλεια τον Nicolas Cage στην Κύπρο

O Όμιλος Πηλακούτα οδηγεί με ασφάλεια τον Nicolas Cage στην Κύπρο

  16/07/2019 13:25
 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, διάσημος ηθοποιός του  Hollywood Nicolas Cage και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές βρέθηκαν πρόσφατα στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Jiu Jitsu και επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους αποκλειστικά τα πολυτελή  SUV του Ομίλου Πηλακούτα.
Καθόλου τυχαίο, μιας  και τα συγκεκριμένα μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ του διάσημου ηθοποιού. Πολυτελή με εξαιρετικά επίπεδα άνεσης  και με ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών αποτελούν την απόλυτη επιλογή για τους σταρ του  Hollywood.

 Το Jiu Jitsu είναι μία από τις πρώτες  διεθνούς παραγωγής ταινία που αξιοποιεί τα νέα φορολογικά κίνητρα που εφαρμόστηκαν από τον Invest Cyprus.  Η ταινία των $27.5 εκ. θα γυριστεί εξ’ολοκλήρου στην Κύπρο, και ο Όμιλος Πηλακούτα  στηρίζει αυτή την καινούργια προσπάθεια.

Με τα πολυτελή SUV επέλεξαν εξάλλου να μετακινούνται και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές και συνεργάτες του διάσημου ηθοποιού όπως οι συμπρωταγωνιστές του Tony Jaa (γνωστός από τις ταινίες Fast and Furious 7, xXx: Return of Xander Cage), ο Frank Grillo (Avengers: End Game, The Purge: Election Year), ο Alain Moussi (Kickboxer: Retaliation) και άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί.
Σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας είναι ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο Chris Economides παραγωγός και ο Martin Barab (παραγωγός στις ταινίες State and Main, USS Indianapolis, Love & Sex, Medieval).
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας