Η ΙΚΕΑ υποδέχεται τη νέα σειρά FORNYAD

Ο Darcel Disappoints είναι ένα καρτούν από τη Νέα Υόρκη και πρωταγωνιστής της συλλεκτικής σειράς FÖRNYAD. Κάποιες φορές είναι κυνικός, κάποιες φορές έχει παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά πάντα του αρέσει να παρατηρεί τη ζωή στην πόλη και να ξεχωρίζει, χάρη στο μοναδικό του στιλ. Ο ξεχωριστός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή στην πόλη αλλά και η αξιαγάπητη μορφή του, τον έχουν κάνει πολύ αγαπητό στον κόσμο της μόδας.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η IKEA συνεργάστηκε με τη Sarah Andelman και τον σχεδιαστή Craig Redman, δημιουργό του Darcel Disappoints, για να φτιάξουν μία παιχνιδιάρικη συλλογή αφιερωμένη στη φοιτητική ζωή. Κάθε προϊόν συνδυάζει χιούμορ και ξεχωριστό design, μέσα από παιχνιδιάρικα μοτίβα, απρόσμενα χρώματα, μεγέθη και ιδιαίτερες εκπλήξεις.
 
 
Η σειρά FÖRNYAD περιλαμβάνει κομψά και μοντέρνα αντικείμενα για τους μαθητές και τους φοιτητές, από γραφείο και φωτιστικό μέχρι κασετίνα και σακίδιο. Επίσης, εμβληματικά προϊόντα, όπως η τσάντα ΙΚΕΑ και το κάλυμμα καναπέ KLIPPAN, αποκτούν ανανεωμένη μορφή με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο μοτίβο της συλλεκτικής σειράς.  
 
Είναι σίγουρα ξεχωριστό, κάπως «τρελό» αλλά λειτουργικό. Το χαλί FÖRNYAD ταιριάζει σε πολλά δωμάτια και σπίτια γιατί έχει μεγάλη σημασία πώς το ενσωματώνει κανείς στο δικό του στιλ.
 
Γνωρίστε τις διακριτικές κρεμάστρες FÖRNYAD, που από τη μία είναι σαν μικρά έργα τέχνης στον τοίχο αλλά μόλις κρεμάσουμε κάτι, κρύβονται εντελώς.


 


Ένα κλασικό προϊόν όπως το καλάθι απορριμμάτων, αποκτά μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Το μοτίβο του είναι χαρούμενο με στοιχεία που σίγουρα θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.  
 
Αγκαλιάστε το, πετάξτε το στον καναπέ ή κρεμάστε το από κάποιο ράφι. Το λούτρινο παιχνίδι της σειράς FÖRNYAD, σας υπόσχεται ότι θα είναι η πιο καλή παρέα.
 
Η σειρά FÖRNYAD ξεχωρίζει για τον μοναδικό τρόπο που συνδυάζει χιούμορ και design. Ανακαλύψτε τη, στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ.com.cy
 
ΙΚΕΑ. Ζούμε μαζί!

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!