Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Louis Ivi Mare στην Πάφο o απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας αλλά και την εντυπωσιακά μεγάλη πισίνα, οι επισκέπτες του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου "Louis Ivi Mare" μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια καλοκαιρινή διαμονή που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Tο λευκό συναντά το γαλάζιο, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο και προδιαθέτουν τον επισκέπτη για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με συγκλονιστική θέα που μυρίζει καλοκαίρι και πολύτελεια. 
 
 

Tα 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα- η μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο- σας περιμένουν να βουτήξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην άνεση και την κομψότητα, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

 

 

Σε αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, πισίνα για παιδιά και το σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα.

Στο Louis Ivi Mare θα εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που το προσωπικό ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του επισκέπτη, θα ξεκουραστείς στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και άνετα κρεβάτια, θα χαλαρώσεις δίπλα στην τεράστια πισίνα με ένα κοκτέιλ στο χέρι και θα ενθουσιαστείς με τις πολλές και νόστιμες επιλογές που σου προσφέρονται στο φαγητό! 

Φυσικά θα κάνεις και το πέρασμα σου από τα σπα του ξενοδοχείου και οι πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρονται θα επισφραγίσουν την διαμονή σου με την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση που σου αξίζει. 

 

Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στην βάση του Half-Board Plus, με επιλογή τριών διαφορετικών εστιατορίων και ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο εστιατόριο Pallettes για πρωινό και εντυπωσιακούς μπουφέδες το βράδυ, το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko με γεύσεις από Ελλάδα! Ότι και να επιλέξεις μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο ουρανίσκος σου θα σε ευγνωμονεί! 

 
Στα plus του ξενοδοχείου και η τοποθεσία του! Μπορείς να βρεθείς με τα πόδια στο γραφικό λιμάνι της Πάφου, ενώ το Louis Ivi Mare βρίσκεται επίσης σε μια βολική τοποθεσία μόλις 12 χλμ. από το αεροδρόμιο της Πάφου. Προσφέρεται υπηρεσία ταξί και δημόσιες συγκοινωνίες προς την πόλη της Πάφου. Επίσης τα λεωφορεία εκτελούν διαδρομές κάθε 15 λεπτά από τη στάση που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση έξω από το ξενοδοχείο.
 
 
Κάνοντας τις κρατήσεις σας στο www.louishotels.com επωφελείστε μεγάλων εκπτώσεων και επιβραβεύεστε με την πρώτη κιόλας κράτηση μέσω του Online Loyalty Scheme της Louis Hotels My LH Points!
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!