Σε καλοκαιρινή διάθεση! Η ΙΚΕΑ υποδέχεται τη νέα σειρά TANKVARD.

Αυτό το καλοκαίρι ανεβάστε τη διάθεσή σας με τη νέα σειρά TÄNKVÄRD της ΙΚΕΑ, η οποία συνδυάζει την Σκανδιναβική φρεσκάδα με την Ιαπωνική ηρεμία. Πρόκειται για μια συλλεκτική σειρά αφιερωμένη στα ποιοτικά, βιώσιμα υλικά, που μας προσφέρει μία φυσική αίσθηση αλλά ταυτόχρονα και μια ζεστασιά.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Σε γήινες αποχρώσεις του μπλε, του μπεζ και του λευκού, τα προϊόντα της σειράς έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά φυσικά υλικά δημιουργώντας στο χώρο μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα. Όλα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ρατάν, υλικό βιώσιμο, ανθεκτικό και όμορφο. Τα υφάσματα TÄNKVÄRD είναι φτιαγμένα από απαλό, αγνό λινό και βαμβάκι, το οποίο καλλιεργείται με λιγότερες χημικές προσθήκες χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό. Μοναδικά κομμάτια που έχουν τέλειες ατέλειες και είναι ελαφρώς τσαλακωμένα, αφήνοντας την αίσθηση του χειροποίητου.
 
Η TÄNKVÄRD δεν είναι μία εποχιακή, καλοκαιρινή σειρά για τις διακοπές σας. Η φυσική της αίσθηση, σας ταξιδεύει και σας συνοδεύει καθημερινά. Περιλαμβάνει έπιπλα, λευκά είδη, αλλά και αξεσουάρ. Τα έπιπλα ρατάν είναι ελαφριά, για να τα μετακινείτε εύκολα μέσα στο σπίτι ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στα υφάσματα περιλαμβάνονται κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, ριχτάρια, μαξιλάρια, ένα χαλί και για πρώτη φορά, ένα ζακάρ κιμονό από λινό και βαμβάκι. Άλλα προϊόντα της σειράς είναι ένα φωτιστικό, τσάντες, και καλάθια πλεγμένα με ανθεκτική γιούτα ή φύκια. Τα φυσικά, ποιοτικά υλικά και οι απαλές υφές βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς TÄNKVÄRD.
 
Η Akanksha Deo, Σχεδιάστρια στην IKEA στο Δελχί της Ινδίας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία όλων των λευκών ειδών της σειράς, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτή η σειρά είναι βασισμένη σε ένα θέμα που στην ΙΚΕΑ αποκαλούμε «καλύτερες συνήθειες». Στην περιποίηση: την αποδοχή όσων μας ηρεμούν, μας ευχαριστούν και μας χαλαρώνουν. Η σειρά έχει σκοπό να μας υπενθυμίσει τις βασικές μας ανθρώπινες ανάγκες. ”
 
Ανακαλύψτε τη νέα σειρά, στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ.com.cy
 
ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!
 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!