Όταν τα μοτίβα της Αφρικής συναντούν τον σκανδιναβικό σχεδιασμό

Πριν από κάποια χρόνια η ΙΚΕΑ αποφάσισε να μάθει περισσότερα για τον σύγχρονο σχεδιασμό στην Αφρική, από τον οργανισμό “Design Ihdaba”. Αυτή ήταν η αρχή μιας απίστευτης συνεργασίας, όπου σχεδιαστές επίπλων, μόδας, γλυπτικής και αρχιτεκτονικής από πέντε χώρες της Αφρικής συνεργάστηκαν με σχεδιαστές της ΙΚΕΑ. Το αποτέλεσμα; Μία μοναδική συλλεκτική σειρά που δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες και επιρροές. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η νέα συλλεκτική σειρά ÖVERALLT της ΙΚΕΑ, περιλαμβάνει έπιπλα, είδη σερβιρίσματος, υφάσματα, χαλιά, καλάθια, αλλά και μοντέρνες τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

 

Ζήστε μια καλοκαιρινή βραδιά παρέα με φίλους και συζητήστε για τη μέρα σας αλλά και τη ζωή γενικότερα. Δημιουργήστε έναν κύκλο γύρω από το τραπέζι ή ένα μεγάλο, ενιαίο κάθισμα με τους πάγκους ÖVERALLT, των οποίων η κυρτότητα, σας βοηθά να τοποθετήσετε αρκετούς πάγκους μαζί. Και αυτό γιατί πάντα πρέπει να κάνουμε χώρο για περισσότερους φίλους.

 Μοιραστείτε στιγμές και καλό φαγητό γιατί η απόλαυση είναι μεγαλύτερη όταν την μοιράζεστε. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς ÖVERALLT, έτσι και η κατσαρόλα έχει πολλαπλές χρήσεις, αφού το καπάκι μπορεί να λειτουργήσει και σαν τηγάνι. Χρησιμοποιήστε, επίσης, τις βάσεις για να προστατέψετε το τραπέζι από τη θερμότητα. Τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε μία καλοκαιρινή βραδιά με την παρέα σας και καλό φαγητό.
 
Αντιμετωπίστε τον χρόνο διαφορετικά, επιλέγοντας να χαλαρώσετε μέσα ή έξω από το σπίτι. Αφήστε τις σκέψεις σας να «τρέξουν» ελεύθερα και αισθανθείτε περισσότερη γαλήνη και ηρεμία με την κουνιστή καρέκλα της σειράς και τα πολύχρωμα μαξιλάρια από βαμβάκι.

 

Επιλέξτε μια ξεχωριστή τσάντα, φιλική προς το περιβάλλον, φτιαγμένη από ανακυκλωμένο υλικό και πιο συγκεκριμένα σακουλάκια από πατατάκια. Μια τσάντα για όλες τις ώρες, για την παραλία ή τη βόλτα σας. Κάθε τσάντα ÖVERALLT έχει μοναδικό στιλ, το οποίο εξαρτάται από το ανακυκλωμένο προϊόν που χρησιμοποιήθηκε κάθε φορά.

Κάντε χώρο για συναντήσεις με μια πολυθρόνα από φυσικό, ακατέργαστο ξύλο, της οποίας η συναρμολόγηση θυμίζει παζλ, αφού δεν χρειάζεται καρφιά, κόλλα ή βίδες. Πρόκειται για μια πολυθρόνα σαν λευκό καμβά, η οποία είναι όμορφη από μόνη της, αλλά μπορείτε να βάλετε και εσείς την δική σας προσωπική πινελιά για να την κάνετε μοναδική.
 
Η νέα συλλεκτική σειρά ÖVERALLT της ΙΚΕΑ αντιπροσωπεύει την προσωπική επαφή και την έννοια του να μοιραζόμαστε στιγμές με άλλους ανθρώπους.  
 
Ανακαλύψτε την στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ.com.cy
 
ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!