Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

NEO XL-S Medical FORTE 5, αποτελεσματική απώλεια βάρους με 5 μοναδικά οφέλη!

  24/05/2019 12:42
NEO XL-S Medical FORTE 5, αποτελεσματική απώλεια βάρους με 5 μοναδικά οφέλη!

NEO XL-S Medical FORTE 5, αποτελεσματική απώλεια βάρους με 5 μοναδικά οφέλη!

  24/05/2019 12:42
Πόσο συχνά ακούμε ανθρώπους να δηλώνουν πως βρίσκονται σε μια συνεχή προσπάθεια να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά; Γνωρίζατε ότι η Ελλάδα βρίσκεται αναμεσά στις ευρωπαϊκές χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας1; Και όμως είναι γεγονός μιας και 8 στις 10 Ελληνίδες δεν είναι ευχαριστημένες με το βάρος τους2.  Στην προσπάθεια τους λοιπόν να αποκτήσουν το ιδανικό βάρος ακολουθούν διάφορα προγράμματα αδυνατίσματος με βασική επιδίωξη την απώλεια κιλών αλλά και τη βελτίωση της σιλουέτας τους.
 
 
Το XL-S Medical η Νο1 επιλογή των καταναλωτών με διαφορά3, συνεχίζει να καινοτομεί στην αγορά του αδυνατίσματος, λανσάροντας το ΝΕΟ XL-S Medical FORTE 5, ένα προϊόν το οποίο απαντάει και στις 2 προσδοκίες των καταναλωτών!
 
Το XL-S Medical FORTE 5, χάρη στη μοναδική του σύνθεση, σας βοηθά να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ' ότι μόνο δίαιτα. Επιπλέον, έχει 5 οφέλη*:


Ελαττώνει το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)

 
Μειώνει το υπάρχον λίπος

 
Μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης

 
Υποστηρίζει την υγιεινή απώλεια βάρους

 
Πετυχαίνει αποτελέσματα μετά από 1 μήνα
 
Όπως είναι γνωστό, τα άτομα τα οποία ακολουθούν ένα υγιεινό πρόγραμμα απώλειας βάρους κατά το οποίο χάνουν βάρος με σταδιακό ρυθμό, εξασφαλίζουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στη διατήρηση των κιλών που έχασαν. To XL-S Medical FORTE 5, υποστηρίζει την υγιεινή και σταδιακή απώλεια βάρους*. Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε πως η αποτελεσματική διαχείριση βάρους απαιτεί την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ξεκινήστε το XL-S Medical FORTE 5, βελτιώστε τη διατροφή σας, εντάξτε την άσκηση στην καθημερινότητα σας και δείτε και εσείς το σώμα σας να αλλάζει!
Η Katie τα κατάφερε! Με σύμμαχο της το XL-S Medical FORTE 5 έχασε 8 κιλά**, 21 εκατοστά** από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης και κατέβηκε και 2 νούμερα….μπορείς και εσύ!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας