Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ακόμα μια διεθνής βράβευση για το κυπριακό brand Kypwell!

  07/05/2019 13:44
Ακόμα μια διεθνής βράβευση για το κυπριακό brand Kypwell!

Ακόμα μια διεθνής βράβευση για το κυπριακό brand Kypwell!

  07/05/2019 13:44
Ο δρόμος προς την επιτυχία και την διεθνή αναγνώριση είναι πλέον η μόνη οδός για το πολυβραβευμένο κυπριακό brand ευεξίας και φυσικών καλλυντικών Kypwell, το οποίο προσθέτει ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του.
 
 
Στα παγκοσμίου φήμης Beauty Shortlist Awards 2019, το τσάι Kypwell KypClean Tea, βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία Wellbeing.
 
Το βραβείο αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία, αφού έχει επιλεχθεί από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του wellbeing, συμπεριλαμβανομένων της διατροφολόγου και συγγραφέα του best seller βιβλίου «Honestly Healthy» Vicki Edgson, και της ιδρύτριας του ξακουστού web-blog «Nourished Naturally», Sam Hadadi.
 
Αξίζει να τονιστεί ότι κανένα προϊόν που εμφανίζεται στην λίστα δεν αποτελεί προϊόν διαφήμισης ή χορηγίας και ότι όλες οι συμμετοχές κρίθηκαν από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, μέσα από μια περίοδο άνω των έξι μηνών.
 
Το KypClean Organic Herbal Tea είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο τσάι, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Είναι φτιαγμένο από ένα εξειδικευμένο μείγμα βοτάνων από οργανικές πιστοποιημένες καλλιέργειες, όπως το γάλιο (κολλητσίδα), ένα ισχυρό αποτοξινωτικό βότανο. Αυτό το βότανο έχει την ικανότητα να εξαλείφει τις τοξίνες από το σώμα, ενώ παράλληλα είναι ένα ισχυρό «φάρμακο» για την ακμή και άλλες δερματικές παθήσεις.
 
 Βρείτε το βραβευμένο KypClean Kypwell Tea και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/ και στο Kypwell Club στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) ως επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα, φαρμακεία και SPA. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας