Η ΙΚΕΑ φέρνει κοντά σας ό,τι χρειάζεστε για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας αποδράσεις

O καιρός ανοίγει και μαζί του η διάθεση για περισσότερο έξω, ήλιο, κήπο, βεράντα, και επαφή με τη φύση. Η ΙΚΕΑ φέρνει το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά, με νέες σειρές και προϊόντα που σας μεταφέρουν σε κλίμα καλοκαιρινών διακοπών. Από πετσέτες θαλάσσης και ομπρέλες μέχρι είδη σερβιρίσματος και διακοσμητικά αξεσουάρ, οι νέες σειρές υπόσχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών σας αποδράσεων, να ανανεώσουν τους χώρους του σπιτιού σας και να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ανέμελης ζωής.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Οι φετινές καλοκαιρινές σειρές δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους σχεδιαστές Lotta Kühlhorn, Malin Unnborn και τον σύλλογο σχεδιασμού Textilgruppen & Papperian που αποτελείται από 26 καλλιτέχνες με ειδικές ανάγκες.
 
Αυτό το καλοκαίρι, ο οικολογικός φωτισμός παίρνει μια παιχνιδιάρικη στροφή με τολμηρές λωρίδες, κουκίδες και floral σχέδια. Η σειρά SOLVINDEN αποτελείται από κρεμαστές μπάλες, φωτάκια και φωτιστικά δαπέδου που βοηθούν στον φωτισμό των υπαίθριων χώρων το βράδυ, έπειτα από μια μικρή βοήθεια από τον ήλιο! 
 
Στιγμές ανέμελης διάθεσης υπόσχεται να σας προσφέρει ο νέος καναπές HAVSTEN που χάρη στην ελαφριά κατασκευή του μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα, έτσι ώστε να τον τοποθετείτε σε όποιο χώρο του σπιτιού σας θέλετε. Ακόμα και στην αυλή ή στο μπαλκόνι. Επιπλέον, βάλτε την προσωπική σας πινελιά με τα μαξιλάρια FUNKON και FESTHOLMEN, που χάρη στην ειδική μέθοδο παραγωγής τους, είναι ανθεκτικά και στη βροχή και στον ήλιο.
 
Η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη, με το νέο πουφ OTTERON/INNERSKAR, σε έντονο κόκκινο ή μπλε χρώμα, που λειτουργεί σαν τραπεζάκι, κάθισμα ή υποπόδιο και το σκαμπό STACKHOLMEN από ανθεκτικό ξύλο ακακίας, με άνετο πλεκτό κάθισμα, που μετακινείται εύκολα και είναι ιδανικό για όπου χρειάζεστε ένα επιπλέον κάθισμα. Ακόμη, χρησιμοποιήστε το πολυχρηστικό TRANARO ως σκαμπό, βοηθητικό τραπέζι, κομοδίνο ή τοποθετήστε δύο μαζί για να φτιάξετε ένα μικρό τραπέζι μέσης. Θα το λατρέψετε αφού μετακινείται εύκολα και προσθέτει μία πινελιά χρώματος οπουδήποτε μέσα και έξω από το σπίτι.
 
Κάντε τη μέρα σας στη παραλία ακόμη πιο διασκεδαστική, με μια πετσέτα SOMMAR σε έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα ή μοτίβα σε ξυλάκια παγωτού.
 
Και επειδή οι καλύτερες στιγμές χαλάρωσης και γέλιου παρέα με τους αγαπημένους μας είναι την ώρα του φαγητού, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την ψησταριά KLASEN από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και τη σειρά SOMMAR, που περιλαμβάνει ήδη σερβιρίσματος, τραπεζομάντηλα, καλύμματα μαξιλαριού και υφάσματα, που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να στήσετε το ιδανικό μπάρμπεκιου στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας.
 
Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://onlinecatalogue.ikea.com/CY/el/--2019/#/
 
ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου