Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To Jameson Irish Whiskey ανάμεσα στα 10 καλύτερα Premium Spirits Brands παγκοσμίως!

  16/04/2019 13:35
To Jameson Irish Whiskey ανάμεσα στα 10 καλύτερα Premium Spirits Brands παγκοσμίως!

To Jameson Irish Whiskey ανάμεσα στα 10 καλύτερα Premium Spirits Brands παγκοσμίως!

  16/04/2019 13:35

Μια πολύ μεγάλη αναγνώριση από το πολυβραβευμένο αμερικανικό περιοδικό IMPACT  κατάφερε να αποσπάσει το Jameson Irish Whiskey, αφού πλέον συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 10 κορυφαία Premium Brands σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Tη λίστα που ετοιμάζει κάθε χρόνο το περιοδικό IMPACT με τα ‘100 Τop Premium Spirits Brands Worldwide’ το Jameson κατάφερε, για πρώτη φορά, να συμπεριληφθεί στην πρώτη δεκάδα, αφού σημείωσε άνοδο ρεκόρ της τάξης του 10% παγκοσμίως στις πωλήσεις του. Επιπρόσθετα το Jameson κατάφερε για 18η συνεχόμενη χρονιά να συμπεριληφθεί στην αμερικάνικη λίστα με τα ‘Hot Brands’*, σημειώνοντας σημαντική αύξηση της τάξεως του 9% στην τοπική αγορά, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία του.

Η είσοδος στη δεκάδα των κορυφαίων Premium Brands στον κόσμο, και πιο συγκεκριμένα στην 9η  θέση, αποτελεί ορόσημο για το brand του Jameson, αφού έχει καταφέρει να αυξήσει την παραγωγή του κατά 2,5εκ. κασόνια μέσα στο 2019 και έχει αναρριχηθεί 5 θέσεις ψηλότερα στη σχετική λίστα, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. 

Επίσης το Jameson Irish Whiskey μπορεί να περηφανεύεται πως είναι ένα από τα 2 Premium Brands της κορυφαίας δεκάδας που κατέχει ταυτόχρονα τον τίτλο του ‘Hot Brand’ από το περιοδικό IMPACT, κερδίζοντας συνεχώς όλο και περισσότερους θαυμαστές ανά τον κόσμο. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας