Perrier, goes pink! Zήσε την εμπειρία της υπεροχής, με την ΝΕΑ γεύση Pink Grapefruit!

Eίναι τόσο κομψές και φυσικές, είναι οι φυσαλίδες από το αγαπημένο μας Perrier, που έρχονται φέτος να μας δροσίσουν με το μοναδικό άρωμα και την γεύση του Pink Grapefruit. Μια εμπειρία που θα σας συνεπάρει με τον πιο φυσικό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
To Perrier με γεύση Pink Grapefruit, κυκλοφορεί στην Slim Can συσκευασία των 250ml, απόλυτα υγιεινό και 100 % φυσικό, με μηδέν θερμίδες, μηδέν ζάχαρη και καθόλου γλυκαντικές ουσίες. 
Το Perrier, το αεριούχο φυσικό μεταλλικό νερό, για πάνω από 150 χρόνια, προσφέρει ικανοποίηση σε άτομα που αναζητούν ευχαρίστηση στο ποτό τους.  Προερχόμενο από την Vergeze, της Νότιας Γαλλίας με το “αναβλύζον αεριούχο πνεύμα του”  να πωλείται σε περισσότερες από 140 χώρες,  προσφέρει μια ξεχωριστή ισορροπία μεταξύ αερίου και νερού, δημιουργώντας μια έκρηξη στο στόμα,  διεγείροντας τις αισθήσεις. 

Σήμερα το Perrier, είναι η εναλλακτική πρόταση ανθρακούχων ροφημάτων.  Με τις δροσερές φυσαλίδες του και την χαμηλή σε μέταλλα σύνθεση του, το Perrier αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να αναζωογονηθείς και να νιώσεις extraordinaire.

Απολαύστε το μόνο του ή αναζητήστε το στα πιο extraordinaire cocktails, αλκοολούχα και μη, που θα σας προτείνουν οι καλύτεροι mixologists στην Κύπρο και το εξωτερικό. 


Αναζητήστε την νέα γεύση Perrier Pink Grapefruit σε υπεραγορές και περίπτερα, καθώς και σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης.

 

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου