Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει νέα προϊόντα και νέες σειρές

Η IKEA, αυτό τον Απρίλιο μεταφέρει τη φύση μέσα στο σπίτι σας, με νέα προϊόντα που σας καλούν να αποκτήσετε οικολογική συνείδηση, υιοθετώντας βιώσιμες συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Έπιπλα κατασκευασμένα από ρατάν, φωτιστικά και κασπό από μπαμπού, λευκά είδη από 100% βαμβάκι και χαλιά από μαλλί, αποπνέουν μία φυσική αίσθηση και συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά στιλ. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 
Φτιάξτε ένα απαλό και ασφαλές περιβάλλον γύρω από το μωρό σας. Οι σειρές λευκών ειδών GULSPARV και SÅNGLÄRKA έχουν όμορφο, παραδοσιακό στιλ και περιλαμβάνουν παπλωματοθήκες, χαλιά, κουβέρτες, κουρτίνες και μαξιλάρια. Οι παπλωματοθήκες είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι και δίνουν μία αφράτη αίσθηση. Όλο το βαμβάκι προέρχεται από βιώσιμες καλλιέργειες και γίνεται ακόμα πιο απαλό με κάθε πλύση. Επιπλέον, δώστε στο υπνοδωμάτιό του μια παιχνιδιάρικη νότα, με το φωτιστικό TROLLBO το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από τις τέντες του τσίρκου και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό PET.
 
 
 
Βάλτε την άνοιξη στο υπνοδωμάτιό σας με την παπλωματοθήκη JUVELBLOMMA. Με φωτεινό, παιχνιδιάρικο, λουλουδάτο μοτίβο και κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, σας βοηθά να έχετε μια όμορφη αίσθηση κάθε φορά που πάτε στο κρεβάτι σας.
 

 
Προσθέστε ρομαντισμό στη ζωή και στο σπίτι σας με τα καλύμματα μαξιλαριών των σειρών BLAGRAN σε μπλε-λευκούς τόνους και STRIMSPORRE σε μοτίβο που θυμίζει υδατογραφία. Μπείτε στο κλίμα της άνοιξης και απολαύστε τα με καθαρή συνείδηση αφού είναι κατασκευασμένα από 100% ανανεώσιμο βαμβάκι.
 


Αφεθείτε στην χαλάρωση της πολυθρόνας BUSKBO, η οποία συνδυάζει παλιές παραδόσεις με μοντέρνο σχεδιασμό και δίνει στο σπίτι σας μία αίσθηση χειροποίητου. Είναι κατασκευασμένη από τη φυσική ίνα ρατάν, ένα βιώσιμο υλικό που είναι ανανεώσιμο και καλλιεργείται γρήγορα.


 
Το μπάνιο γίνεται πιο οργανωμένο και λειτουργικό από ποτέ, με τη νέα σειρά επίπλων μπάνιου HEMNES που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πάγκο αποθήκευσης, έπιπλο νιπτήρα, ντουλάπι-βιτρίνα και ράφια τοίχου. Ολοκληρώστε το μπάνιο σας με βαμβακερές πετσέτες και την κουρτίνα σε ριγέ μοτίβο, της σειράς OTTSJÖN.
 
Δώστε μία φυσική, χειροποίητη αίσθηση στον χώρο σας με τα όμορφα φωτιστικά KNIXHULT που είναι φτιαγμένα από μπαμπού και αποπνέουν ζεστασιά και διατηρώντας ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.


 
Τα νέα προϊόντα Απριλίου της ΙΚΕΑ δημιουργούν ένα σπίτι για το σήμερα αλλά και το αύριο. Ισορροπούν ανάμεσα στον μοντέρνο τρόπο ζωής και στην επαφή σας με τη φύση.
 
Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://www.ikea.com.cy/neo/
 
 
ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!