Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καλύτερος Καφές, Καλύτερος Κόσμος! Κάντε τη Διαφορά με τα Starbucks!

  07/03/2019 16:22
Καλύτερος Καφές, Καλύτερος Κόσμος! Κάντε τη Διαφορά με τα Starbucks!

Καλύτερος Καφές, Καλύτερος Κόσμος! Κάντε τη Διαφορά με τα Starbucks!

  07/03/2019 16:22

Η συνεισφορά στις κοινωνίες και το περιβάλλον που δραστηριοποιούνται τα Starbucks, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και των ανθρώπων της εταιρίας. 15 χρόνια τα Starbucks στην Κύπρο μοιράζονται καθημερινά το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους: «Ένας άνθρωπος, μια κούπα καφές και μια γειτονιά κάθε φορά.»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News   

Αυτή την Άνοιξη, τα Starbuck σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε πρωτοβουλίες για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον:
 
Sophia Foundation & Starbucks

Μια από τις πρωτοβουλίες στην Κύπρο που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία με το ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια και ελπίδα για το μέλλον. Ο μοναδικός αυτός δεσμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα Starbucks και το ίδρυμα, δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά, μέσα από την πρωτοβουλία της εταιρείας να διαθέτει 5 λεπτά από κάθε χρήση της κάρτας My Starbucks Rewards για αγορά προϊόντων για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω». Το πρόγραμμα αυτό δραστηριοποιείται σε ολοήμερα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, εξοπλίζοντάς τα με κουζίνες στις οποίες μαγειρεύουν εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν σε αυτά. Η συγκέντρωση της οικονομικής ενίσχυσης ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 με την προσφορά ποσού €9.324, και συνεχίζεται και κατά το 2019 με την πολύτιμη βοήθεια σας.

Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες
Η εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο έχει δεσμευτεί στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, της «έξυπνης κατασκευής» καταστημάτων με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, της χρήσης πλαστικών ποτηριών από 50% ανακυκλωμένο PET (rPET) στην Ευρώπη και χρήσης ανακυκλωμένων ινών στα χάρτινα ποτήρια της, καθώς και της υλοποίησης προγραμμάτων ανακύκλωσης.

Τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και τα θερμός αποτελούν την πιο  “πράσινη” επιλογή και για αυτόν τον λόγο, η εταιρία με διάφορους τρόπους ενθαρρύνει τη χρήση τους.
 
Επιπλέον, σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Κύπρο:
 

Μειώστε, επαναχρησιμοποιήστε και κερδίστε!

Φέρνοντας το δικό σας θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι, κερδίζετε 25 λεπτά έκπτωση στα αγαπημένα σας ροφήματα. Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ανεξαρτήτως μεγέθους. Ένα μικρό ευχαριστώ που συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος κάθε φορά μειώνοντας τα απορρίμματα πλαστικού!

Επαναχρησιμοποιήστε τον «καφέ»  και «κάντε καλό» στα φυτά / κήπο σας!

Αυτήν την περίοδο, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε δωρεάν  ίζημα του καφέ  το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λίπασμα στα φυτά σας, καθώς αποτελεί μια από τις πιο οικολογικές επιλογές, που βοηθάει στην ανάπτυξή τους.
 
Και παράλληλα:

Συνεχίστε να αξιοποιείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών espresso σε όλα τα καταστήματα Starbucks με 3 απλά βήματα:

Ζητήστε μια σακούλα ανακύκλωσης καψουλών

Συλλέξτε και γεμίστε την κάθε σακούλα με 75 κάψουλες (οποιεσδήποτε κάψουλες που είναι συμβατές με μηχανές Nespresso*)

Επιστρέψτε τη σακούλα σε οποιοδήποτε κατάστημα Starbucks

Έτσι, η εταιρία θα ανακυκλώσει τις κάψουλες διαχωρίζοντας τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
 
Μικρές καθημερινές δράσεις που κάνουν τη διαφορά με τη συμβολή όλων!
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας