Δοκιμάσαμε τα νέα εστιατόρια που βρίσκονται στο ισόγειο του ξενοδοχείου Radisson Blu!

 Όλοι οι λόγοι που πρέπει να πάρεις την παρέα σου και να επισκεφθείς εστιατόρια που βρισκονται στο ισόγειο του ξενοδοχείου Radisson Blu και στο QBlu plaza! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Το ολοκαίνουργιο Business hotel της Κύπρου, είναι και το νέο εντυπωσιακό απόκτημα της Λάρνακας.
 
Το Radisson Blu Hotel Larnaca είναι μια 16όροφη υπερπολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 106 δωμάτια και σουίτες. Όλα τα  δωμάτια είναι sea view, όλα έχουν βεράντες και είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος δωμάτια στην Κύπρο.
 
Το πρώτο business ξενοδοχείο της Κύπρου συνεδριακούς χώρους για conferences, corporate meetings  και εκδηλώσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 300 άτομα. Στον 5ο όροφο απλώνεται η υπαίθρια πισίνα με απίστευτη θέα όλη τη Λάρνακα.
 
Την ιδανική εικόνα έρχεται να συμπληρώσει ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας με πρότυπο γυμναστήριο, σάουνα και steam room, όμως το Radisson Blu Hotel δεν προσφέρει μόνο διαμονή με τις υψηλότερες προδιαγραφές, αλλά αποτελεί και την νέα πρόταση στην ψυχαγωγία, το καλό φαγητό και γενικότερα την εστίαση.
 
Όταν μιλάμε για το Radisson Blu, μιλάμε για ολοκληρωμένη φιλοξενία. Κάθε λεπτομέρεια έχει προβλεφθεί. Κάθε απαίτηση που δημιουργεί η ζωή μας σήμερα, είτε πρόκειται για αναψυχή, είτε για business, έχει απαντηθεί.
 
Προσφέρει εστιατόρια και χώρους αναψυχής για κάθε γούστο!
 
Μπορείς να απολαύσεις ένα γεύμα στο εξαιρετικό all day restaurant Harbour Blu, να πιείς τον καφέ σου ή το κοκτέιλ σου απολαμβάνοντας τον ήλιο στο μπαρ Aqua Blu δίπλα στην πολυτελή πισίνα στον 5ο όροφο, ενώ το Blu Lounge Bar και το Skybar στην οροφή του ξενοδοχείου στον 16ο όροφο σε περιμένει με την παρέα σου για μια βραδιά με θέα την φωτισμένη πόλη της Λάρνακας.
 
Δίπλα από το Radisson Blu, το QBlu Plaza απευθύνεται στους φιλοξενούμενους του Radisson Blu Hotel Larnaca και σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου που αναζητούν  πολυτελή προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση και χώρους εστίασης με άποψη και πολιτισμό.
 
 
Αν είσαι λάτρης του Grill Fusion, το Marbre Grill Fusion Restaurant που λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ, είναι η νέα πρόταση που προσφέρει η Λάρνακα και θα σε ξετρελάνει!
 
Ενώ περιμένεις το φαγητό σου, μπορείς να παρακολουθείς την διαδικασία του ψησίματος από την open concept κουζίνα, ενώ οι μυρωδιές σε προετοιμάζουν για ένα γαστριμαργικό ταξίδι όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις είναι σε τέλεια αρμονία.
 

Διαφορετικές κοπές κρεάτων από επιλεγμένες φάρμες από όλο τον κόσμο, αλλά και την Κύπρο, προσφέρονται με διαφορετικούς τρόπους ψησίματος, συμπεριλαμβανομένης και της Αργεντίνικης ψησταριάς parrillia.
 

Ένα μενού τόσο εκλεπτυσμένο που σε συνδυασμένο με μια καλοσχεδιασμένη λίστα κρασιών από τον διάσημο Έλληνα παγκοσμίου κλάσης sommelier κ. Νικόλα Γιαννόπουλο, θα αποτελέσει το the place to be για όλους αυτούς που δεν συμβιβάζονται γευστικά.
 
Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης. Ο chef που έγινε γνωστός με το  πιάτο “Ρίζες της Ελλάδας”, που του χάρισε την 1η θέση για τη ζώνη της Μεσογείου στον διεθνή διαγωνισμό  S. Pellegrino Young Chef of the Year 2015.
 
Φυσικά οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ!

Aν αγαπάς την Ιαπωνική κουζίνα, στο Μa Japanese – Peruvian Cuisine μπορείς να γευτείς πιάτα στα οποία η Ιαπωνική μαεστρία αναμιγνύεται με την Περουβιανή τεχνική!
 
 
Τα πιάτα θα σε εντυπωσιάσουν πρώτα οπτικά ενώ με την πρώτη μπουκιά θα ερωτευτείς τις γεύσεις και τους συνδυασμούς! 
 
 
Ο περιβόητος και πολυβραβευμένος chef Θάνος Στασινός, απευθείας από τα σοκάκια της Μυκόνου, ήρθε να ταράξει τα γαστρονομικά νερά της Κύπρου.

Μια ανοιχτή ζεστή και κρύα κουζίνα, με ένα μεγάλο cocktail bar, που αποτελεί μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα.

Στο ΜΑ, για πρώτη φορά εισάγεται στην Ευρώπη ψάρι Αμαζονίου και προσφέρονται ως επιλογή πιπεριές και μπλε πατάτες από το Περού. 

Dolce Cafe

Aν αυτό που αναζητάς είναι κάτι για να γλυκαθείς τότε το Dolce Cafe είναι ο χώρος που πρέπει να επισκεφθείς!
 
 
Εκεί μπορείς να απολαύσεις στον υπέροχα διακοσμημένο και ζεστό χώρο του τον καφέ σου και να τον συνδυάσεις με ένα από τα εξαιρετικά γλυκά που προσφέρει! Θα γλύφεις τα δάκτυλα σου με τις σοκολατένιες ή κρεμώδης δημιουργίες του.
 
 
Mπορείς να το επισκεφθείς και πιο αργά το βραδάκι όπου μετατρέπεται σε music lounge bar για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου με κάποιο platter ή ένα μικρό γεύμα.
 
 
Άρα το συμπέρασμα είναι απλό! Για φαγητό, ποτό ή γλυκό, το Radisson Blu και Q plazza έχουν κάτι για κάθε γούστο! Κάθε εστιατόριο έχει την δική του φιλοσοφία, κάθε πιάτο κρύβει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι και κάθε γλυκό είναι φτιαγμένο με αγάπη! 
 
Πάρε λοιπόν την παρέα σου και κατευθύνσουν προς το Radisson Blu! Θα βρείς ότι ζητάς και κάτι παραπάνω! 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!