5 προτάσεις για να περάσεις χρόνο με την κολλητή σου στο σπίτι

Μιλάς μαζί της με τις ώρες στο τηλέφωνο ή στο chat, γελάτε με τα ίδια αστεία, μαλώνετε για τα πιο ασήμαντα πράγματα και αναλύετε με κάθε λεπτομέρεια τα θέματα που σας απασχολούν.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Είναι η κολλητή σου, είναι ο άνθρωπος που έχετε κάνει πολλές τρέλες μαζί όταν ήσασταν μικρές και μοιραστήκατε αμέτρητα μυστικά. Πολλές φορές όμως η ρουτίνα της καθημερινότητας, τα τρεξίματα με τη δουλειά και την οικογένεια σάς απομακρύνουν. Τι θα έλεγες αν το επόμενο Σαββατοκύριακο την καλούσες στο σπίτι σου και να κάνετε bonding, κάνοντας διάφορα πράγματα μαζί;
Πιο κάτω μερικές ιδέες για περάσετε υπέροχα με την κολλητή σου, μόνες στο σπίτι:
 
#1 Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα μικρό ινστιτούτο ομορφιάς και κάντε μαζί όλα τα απαραίτητα για να λάμψει το πρόσωπό σας. Με ένα ήπιο υγρό καθαρισμού προσώπου αφαιρέστε το μακιγιάζ, τις λιπαρές ουσίες και τη σκόνη από το πρόσωπο σας. Ακολούθως, εφαρμόστε ένα scrub με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση σε λιπαρά σημεία όπως τη μύτη και το πιγούνι. Ολοκληρώστε την περιποίηση με μια μάσκα προσώπου με βάση τον άργιλο και αφού την αφαιρέσετε, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.
 
#2 Βάψτε τα μαλλιά σας

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου πολλές φορές λειτουργούν αποτρεπτικά για ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο κομμωτήριο. Τι πιο διασκεδαστικό από το να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι! Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, όμως στην πραγματικότητα με τη νέα βαφή Pure Color είναι κάτι περισσότερο από απλό, καθώς είναι σε μορφή gel που δεν τρέχει κατά την εφαρμογή. Η επαναστατική φόρμουλα της Pure Color, χαρίζει στα μαλλιά λαμπερό, έντονο χρώμα που διαρκεί και αντιστέκεται στο ξεθώριασμα. Ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένη με αλόη, κάκτο και έλαια Jojoba, μοντέρνα και περιποιητικά φυσικά συστατικά,  γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, που θα δώσουν στα μαλλιά σου την ενυδάτωση και περιποίηση που χρειάζονται.
 
#3 Παρακολουθείστε την αγαπημένη σας ταινία 
Φτιάξτε μυρωδάτα pop corn και ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και χουχουλιάστε στον καναπέ, παρακολουθώντας την αγαπημένη σας κοριτσίστικη ταινία. Είτε επιλέξετε μια ρομαντική κομεντί, είτε μια ξεκαρδιστική κωμωδία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε φανταστικά.
 
#4 Βάλτε τάξη στις ντουλάπες

Έχεις κουραστεί να επικρατεί χάος στην ντουλάπα σου; Είναι η ευκαιρία να την οργανώσεις με τη βοήθεια της κολλητής σου. Ξεκαθαρίστε τα ρούχα που δεν φοράς πια και χάρισε τα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τακτοποιήστε τα χειμερινά ρούχα με βάση το είδος του κάθε ρούχου ή και το χρώμα του και αποθηκεύστε τα καλοκαιρινά.
 
#5 Μπείτε στην κουζίνα

Τι και αν λες ότι βαριέσαι το μαγείρεμα ή ότι δεν μπορείς να βράσεις ούτε αυγό; Τι θα έλεγες να δοκιμάσετε να φτιάξετε με την κολλητή σου το αγαπημένο σας φαγητό ή γλυκό; Σίγουρα η διαδικασία θα είναι πολύ διασκεδαστική και δημιουργική, ταυτόχρονα. Βρείτε τη συνταγή στο διαδίκτυο και ακολουθήστε τη βήμα-βήμα. Και σε περίπτωση που η προσπάθεια σας αποτύχει…μην το σκέφτεστε, υπάρχουν και τα delivery!

Δειτε Επισης

Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!