Chivas XV - μια 15ετής ανάμειξη αρωμάτων και γεύσεων που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για το scotch whisky

Το Chivas Regal, έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του Scotch Whisky με το λανσάρισμα του Chivas XV - μιας 15ετης ανάμειξη  που ανατρέπει τα στερεότυπα σχετικά με το πως και πότε είναι κατάλληλο να απολαύσουμε  ένα ποτήρι ουίσκι.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των Chivas Bothers σε θέματα εξιδεικευμένων blend whisky, το Chivas XV παλαιώνεται για τουλάχιστον 15 έτη σε βαρέλια τα οποία προηγουμένως φιλοξενούσαν Grande Champagne κονιάκ, συνδυάζοντας έτσι την παράδοση και την καινοτομία σε μια μοναδική έκδοση.
 
Η χρήση βαρελιών από Grande Champagne κονιάκ, προσφέρει μια πλούσια, εκλεπτυσμένη και βελούδινη ερμηνεία στο παραδοσιακό τρόπο παρασκευής Chivas Regal. Αυτός ο συνδυασμός, παρέχει το τέλειο προφίλ γεύσης, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του Chivas XV που εντάσσεται σε μια εξ ολοκλήρου καινούργια κατηγορία, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις του ουίσκι να το απολαύσουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε σκέτο με λίγο πάγο ή λίγο νερό, ή ακόμη και σαν κοκτέιλ, το Chivas XV, δίνει έμφαση στην ποιότητα και την πλούσια γεύση, ιδανικό για να το απολαύσετε σε στιγμές  γιορτής και διασκέδασης.
 
Ο Richard Black, Global Marketing Director του Chivas Regal, εξηγεί: «Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί του σκωτσέζικου ουίσκι αγαπούν το γενναιόδωρο στυλ του Chivas Regal, αλλά επίσης αναζητούν νέες γεύσεις και διαφορετικούς τρόπους να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό. Εμπνευσμένοι από αυτό το γεγονός δημιουργήσαμε το Chivas XV, ένα νέο τρόπο έκφρασης για αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν με ένα πραγματικά πολυτελές και μοναδικό ουίσκι, σε σημαντικές στιγμές γιορτής. Το Chivas XV, έχει ως στόχο να ταράξει τα νερά στη κατηγορία του Scotch Whisky και να δώσει μια εναλλακτική επιλογή, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους καταναλωτές να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες μαζί του.
 
To Chivas XV ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά από την 1η Οκτωβρίου και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και επιλεγμένες κάβες.  Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.
 
 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!