Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Ελένη Ψυχούλη άνοιξε το σπίτι της! Δείτε το πιο ροζ, κιτς σπίτι της Barbie που έχεις δει ποτέ!

  17/10/2018 13:41
H Ελένη Ψυχούλη άνοιξε το σπίτι της! Δείτε το πιο ροζ, κιτς σπίτι της Barbie που έχεις δει ποτέ!

H Ελένη Ψυχούλη άνοιξε το σπίτι της! Δείτε το πιο ροζ, κιτς σπίτι της Barbie που έχεις δει ποτέ!

  17/10/2018 13:41

"Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Έβγαλα όμως λεφτά της αξιοπρέπειας. Να μη χρωστάω, να πληρώνω την Εφορία μου, τις απαιτήσεις του κράτους, το κινητό μου, τον ΟΤΕ και να ανακαινίσω και δύο σπίτια".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν πάντα μια σουρεάλ προσωπικότητα και παράλληλα απολύτως γειωμένη και πιο κανονική από τους κανονικούς. Τα λεγόμενά της στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη, το επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά.

«Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Έβγαλα όμως λεφτά της αξιοπρέπειας. Να μη χρωστάω, να πληρώνω την Εφορία μου, τις απαιτήσεις του κράτους, το κινητό μου, τον ΟΤΕ και να ανακαινίσω και δύο σπίτια. Δεν έχω κάνει κάτι extreme. Δεν έχω και αυτοκίνητο.

Πέρασα αυτή την εποχή με τα ρούχα. Ήξερα όλους τους σχεδιαστές, τους έδινα πατρόν και ράβαμε. Μπορεί να έδινα τον μισθό μου, να έβαζα στην άκρη το νοίκι και όλα τα υπόλοιπα τα ξόδευα για να αγοράσω ένα παπούτσι, μια τσάντα. Δεν με ενδιέφερε πώς θα βγει ο μήνας. Τρώγαμε τσάμπα, στα clubs πηγαίναμε τσάμπα, ναρκωτικά δεν έπαιρνα, ποτέ δεν έπινα, οπότε τα έτρωγα στα ρούχα.

Βέβαια, θεωρούσα πολύ ηλίθιο να αγοράζω μάρκες. Για μένα αυτό είναι μια πολύ τριτοκοσμική κατάσταση. Σκέψου ότι όλες οι Γαλλίδες αγοράζουν παραδοσιακά μια γούνα Chanel και το πρώτο που κάνουν είναι να της βγάλουν την ετικέτα για να μη φαίνεται τι είναι. Εγώ είμαι αυτής της σχολής. Και τότε και τώρα ψωνίζω από κινέζικα. Ενώ θυμάμαι στα περιοδικά ανθρώπους που έπαιρναν μικρούς μισθούς να τα ξοδεύουν όλα για να αγοράσουν τη μάρκα που φόραγε ο Κωστόπουλος».

Το κουκλίστικο αλλά κιτς σπίτι της! Δείτε το για πρώτη φορά!

Εντυπωσιακό, χρωματιστό, ζεστό αλλά και κιτς.... Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το σπίτι της μοναδικής μαγείρισσας Ελένης Ψυχούλη.

"Ήμουν πάντα λάτρης του κιτς!" δηλώνει με αυθορμητισμό η Ελένη Ψυχούλη και ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της

Γιατί όμως της αρέσει τόσο πολύ το κτις; Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πως της αρέσει γιατί: "είναι η πιο υψηλή μορφή τέχνης. Συνδυάζει τον αυθορμητισμό, το χιούμορ, τη δεύτερη ματιά και την παιδικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας