Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εγκαίνια για το T – Square Studio!

  27/09/2018 15:20
Εγκαίνια για το T – Square Studio!

Εγκαίνια για το T – Square Studio!

  27/09/2018 15:20
Τις πόρτες του και επίσημα θα ανοίξει το T – Square Studio,  που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2018 και βρίσκεται στα σοκάκια της παλιάς Λευκωσίας και στεγάζεται στο Πολυεργαστηριακό Κέντρο της Χρυσαλινιώτισσας, στην οδό Δημόνακτος 2, 1017 Λευκωσία.
 

Τα εγκαίνια του χώρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις επτά το βράδυ.

Πρόκειται για έναν χώρο που λειτουργεί ως εργαστήριο, αλλά ταυτόχρονα και ως χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει πολυθεματικά διαδραστικά εργαστήρια. Πίσω από την ιδέα του T – Square Studio, βρίσκεται η εικαστικός και designer Αφροδίτη Αβρααμίδου, που δημιουργεί lightboxes, φωτιστικές συνθέσεις με παλιά παιχνίδια, έργα τέχνης σε ξύλο, κοσμήματα και μικρά χρηστικά αντικείμενα (μπρελοκ, σουβέρ, κ.α). Η ιδέα των lightboxes γεννήθηκε από την ανάγκη να συνδυαστούν η ζωγραφική και τα φωτιστικά με στόχο να συνυπάρχουν μαζί.

Η Αφροδίτη Αβρααμίδου είναι απόφοιτος του τμήματος εικαστικών τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με κατεύθυνση τη Ζωγραφική και με Master στις Εφαρμοσμένες Τέχνες και τον Διεπιστημονικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία. Συμμετείχε επίσης σε ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας