Η οικογένεια του Havana Club στην Κύπρο μεγαλώνει και το γιορτάζει με δύο νέες limited edition’ ultra-premium φιάλες!

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του Havana Club, η Tempo Beverages Cyprus φέρνει στην Κύπρο δύο νέες ‘limited edition’ φιάλες, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γνώστες  του είδους. Πρόκειται για την premium έκδοση Havana Club 15 και την 3η έκδοση του Havana Club Tributo που έρχονται να διαφοροποιήσουν το brand, μέσω μιας ολοκληρωμένης γκάμας που θα έχουν στη διάθεσή τους οι λάτρεις της υψηλής ποιότητας κουβανέζικου ρούμι και στην Κύπρο.
 
Τα διαπιστευτήρια και η ποιότητα του Havana Club, το έχουν αναδείξει παγκοσμίως, ως το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα premium ρούμι. Το brand χρησιμοποιεί παραδοσιακές κουβανέζικες τεχνικές για να παράγει τα προϊόντα του, συμπεριλαμβανομένης της ανάμειξης του αλκοόλ με φρέσκο ζαχαροκάλαμο και τη γήρανση των προϊόντων με φυσικό τρόπο.
 
Havana Club 15 YΟ
Το Havana Club 15 είναι μια περιορισμένη premium έκδοση, για τους παθιασμένους γνώστες που εκτιμούν το σπάνιο και πολυτελές κουβανέζικο ρούμι. Για τη δημιουργία του, χρησιμοποιούνται τα καλύτερα αποστάγματα ρούμι από την κάβα του Havana Club Distillery και μόλις 58 βαρέλια τον χρόνο είναι διαθέσιμα.  Η άριστη ποιότητα του και η μοναδική διαδικασία γήρανσής του, επιτρέπει την πλήρη απουσία γεύσης αλκοόλ και προσφέρει μια απαράμιλλη απαλότητα από τανίνες και πλούσιο φρουτώδες άρωμα.
 
Το Havana Club 15 διακρίνεται από το φωτεινό και πλούσιο χρώμα του, που παραπέμπει σε ξύλο από μαόνι. Τα αποξηραμένα φρούτα, τα δαμάσκηνα και τα αρώματα σταφίδας ξεχωρίζουν με έντονες νότες από βαρέλια δρύος. Στο στόμα γίνεται μια «έκρηξη γεύσεων» από γλυκά φρούτα, σοκολάτα, καφέ, καπνό και μπαχαρικά δημιουργώντας έτσι μια απαλή υφή. Η επίγευση του μοναδική, αφού το τέλειωμα του είναι  μακρύ και σύνθετο με νότες από βανίλια και κακάο.
 
Havana Club Tribut

Ο θεσμός της περιορισμένης συλλογής Tributo ξεκίνησε το 2016 και έκτοτε έχει καταφέρει να συνεπάρει τους απανταχού λάτρεις του κουβανέζικου ρούμι. Η φετινή έκδοση αποτελή την τρίτη στη σειρά, με μόλις 3,000 φιαλές διαθέσιμες για το καταναλωτικό κοινό. Αυτό που κάνει το Tributo πραγματικά μοναδικό, είναι η χαρακτηριστική καπνιστή του μυρωδιά, όπου οφείλεται στο τελικό στάδιο παραγωγής του μέσα σε βαρέλια που προηγουμένως φιλοξενούσαν παλαιωμένο σκωτσέζικο ουίσκι. Στη μύτη, προσδίδει ένα πλούσιο, ισορροπημένο άρωμα με νότες από αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και λεπτές νότες δρυός. Στον ουρανίσκο, επικρατεί ένα ισχυρό και γεμάτο μίγμα με ένα μακρύ τελείωμα που ζωντανεύει τα χρόνια φυσικής παλαίωσης σε λευκά δρύινα βαρέλια.
 
Εμπνευστής της συλλογής Tributo, ο Asbel Morales, Maestro del Ron Cubano (Master του Κουβανέζικου Ρούμι) του Havana Club, ο οποίος αναφερόμενος στην έκδοση του 2018 επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην τεχνογνωσία και το πάθος όλων όσων παρακολουθούν προσεκτικά κάθε στάδιο της διαδικασίας απόσταξης, ωρίμανσης και ανάμιξης. «Κάθε χρόνο, το Tributo είναι μοναδικό και υπόσχεται να αποκαλύψει το βάθος και την αξιοσημείωτη ποικιλία του κουβανέζικου ρούμι, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς», τονίζει.
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Ηavana Club, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»